Posicionamient Natural

Tècniques de posicionament natural SEO en cercadors

El SEO Natural és una tècnica de posicionament de forma progressiva i com diu la seva pròpia paraula “natural” No vol dir que sigui ecològica ni que el produeixi la naturalesa sinó que és el que s’aconsegueix de manera “no artificial”

Els negocis, empreses o marques fan un pla de màrqueting de major o menor cost, a partir d’aquí és el consumidor qui manté viva aquesta marca o no, tot depèn de l’acceptació i el gust de el públic a l’producte.

El creixement de l’un lloc web ha de ser igual i els links (backlinks) externs que recomanen la marca, empresa o negoci ha de ser natural perquè els cercadors ho posicionin correctament.

La forma en què els usuaris o consumidors recomanen un lloc web és compartint el seu enllaç. de manera que les tècniques de SEO natural han de semblar el més naturals possibles per evitar que els nostres dominis (o millor dit els nostres DNS) siguin penalitzats per algun algoritme (robot)

Un bot és un algoritme de programari que els actuals cercadors utilitzen per detectar tècniques de Black Hat SEO (posicionament artificial) i cada vegada estan més ben dissenyats per detectar autoritat o rellevància forçada, contingut duplicat i amb el temps podran fins i tot veure el contingut de les fotografies .

Per fer SEO natural és primordial no sobreoptimizar … el barret blanc (white hat SEO) i el barret negre (black hat SEO) hi són! són tècniques de posicionament web completament oposades i els extrems mai són bons l’excel·lència resideix en el terme mitjà (la eudemonia)

No facis black hat SEO … fes GAIREBÉ black hat SEO!

Restar, per poder sumar

Restar, per poder sumar

Restar, per poder sumar ... Aquest és un article relacionat amb l'anterior publicació "Tot el que no suma, resta" En la publicació anterior parlàvem de pensar detingudament en fer les coses ben fetes, primer tots els aspectes imprescindibles i després posar especial...

read more
Aposta pel SEO natural (millora resultats SERP)

Aposta pel SEO natural (millora resultats SERP)

Quantes vegades hem sentit això de ... "la fruita que venen ara no és com la d'abans!"? Això és perquè estan tractats de manera artificial perquè siguin més grans i produeixin més fruits, però no tenen comparació amb la fruita ecològica d'un hort en què no s'utilitzin...

read more

Categories

Comentaris recents

Ressenyes de Google Places

 • Avatar Ángel del Álamo ★★★★★ Hace 3 semanas
  Nada que objetar, rápido, proeficiente y muy bien ajustado de precio.
 • Avatar Eduardo García Miras ★★★★★ hace un mes
  Carlos, es un fenómeno de la informática.
  Gran profesional!!
 • Avatar Vero S ★★★★★ Hace 1 mes
  Gran profesional, comunicativo y de trato my cercano, reparando y optimizando los equipos.
  Tambien nos ha ofrecido el mejor asesoramiento para comprar un nuevo ordenador,
  … Leer más teniendo en cuenta el uso que le voy a dar y calidad/precio.
  Muchas gracias Carlos!
 • Avatar domingo bejiga ★★★★★ Hace 5 meses
  Con el amigo Carlos todo ha sido excelente,buen profesional y persona todo perfecto,muy aconsejable !!!🤗
 • Avatar Marta Muñoz ★★★★★ hace 8 meses
  El servicio que ofrece Carlos es muy top: rápido, resolutivo, cumplidor y formal. Gracias de nuevo! 😉

Dejar una reseña

Serveis SIAICA

 • Oferim serveis de reparació i resolució de problemes en ordinadors a domicili des de Barcelona a Mataró i de Montgat (taller) a Mollet
 • Oferim serveis de programació i disseny de llocs web, com botigues, blocs, fòrums o webs corporatives de tota mena.
 • Oferim serveis de posicionament SEO amb estratègies naturals i duradores tant per a noves webs com per a webs que ja estan en funcionant des de fa anys.

Contractar els nostres serveis és molt senzill i tot seguit vam informar de les formes de contacte disponibles per concertar una cita:

 • Trucant per telèfon al 677.25.70.46
 • Enviant un correu electrònic a informatica@carlosruizzaragoza.com
 • Utilitzant el nostre formulari de contacte
Skip to content