Posicionamient Natural

Tècniques de posicionament natural SEO en cercadors

El SEO Natural és una tècnica de posicionament de forma progressiva i com diu la seva pròpia paraula “natural” No vol dir que sigui ecològica ni que el produeixi la naturalesa sinó que és el que s’aconsegueix de manera “no artificial”

Els negocis, empreses o marques fan un pla de màrqueting de major o menor cost, a partir d’aquí és el consumidor qui manté viva aquesta marca o no, tot depèn de l’acceptació i el gust de el públic a l’producte.

El creixement de l’un lloc web ha de ser igual i els links (backlinks) externs que recomanen la marca, empresa o negoci ha de ser natural perquè els cercadors ho posicionin correctament.

La forma en què els usuaris o consumidors recomanen un lloc web és compartint el seu enllaç. de manera que les tècniques de SEO natural han de semblar el més naturals possibles per evitar que els nostres dominis (o millor dit els nostres DNS) siguin penalitzats per algun algoritme (robot)

Un bot és un algoritme de programari que els actuals cercadors utilitzen per detectar tècniques de Black Hat SEO (posicionament artificial) i cada vegada estan més ben dissenyats per detectar autoritat o rellevància forçada, contingut duplicat i amb el temps podran fins i tot veure el contingut de les fotografies .

Per fer SEO natural és primordial no sobreoptimizar … el barret blanc (white hat SEO) i el barret negre (black hat SEO) hi són! són tècniques de posicionament web completament oposades i els extrems mai són bons l’excel·lència resideix en el terme mitjà (la eudemonia)

No facis black hat SEO … fes GAIREBÉ black hat SEO!

On crear enllaços DoFollow Gratis

On crear enllaços DoFollow Gratis

Els fòrums són importants per a la comunicació però també són una bona eina on crear enllaços DoFollow i augmentar l'autoritat d'un lloc web Els fòrums normalment són seccions d'un lloc web que brinden la possibilitat de deixar missatges, preguntes, respostes i crear...

read more
Restar, per poder sumar

Restar, per poder sumar

Restar, per poder sumar ... Aquest és un article relacionat amb l'anterior publicació "Tot el que no suma, resta" En la publicació anterior parlàvem de pensar detingudament en fer les coses ben fetes, primer tots els aspectes imprescindibles i després posar especial...

read more
Sobreoptimizació SEO; un problema per a Google

Sobreoptimizació SEO; un problema per a Google

CURA: LA SOBREOPTIMIZACIÓN SEO TAMBÉ ÉS UN PROBLEMA La sobreoptimizació SEO és un problema generalitzat i penalitzat per l'algoritme de Google que s'encarrega de netejar Internet de webs que no mereixin les primeres posicions per qualitat sinó que l'han aconseguit...

read more
Aposta pel SEO natural (millora resultats SERP)

Aposta pel SEO natural (millora resultats SERP)

Quantes vegades hem sentit això de ... "la fruita que venen ara no és com la d'abans!"? Això és perquè estan tractats de manera artificial perquè siguin més grans i produeixin més fruits, però no tenen comparació amb la fruita ecològica d'un hort en què no s'utilitzin...

read more

Categories

Comentaris recents

Ressenyes de Google Places

 • Avatar Beatriz Garcia Alonso ★★★★★ Hace 4 meses
  Súper eficiente y amable. Si vuelvo a tener problemas de ordenador (espero que no) repetiré sin duda. Hablé con él por teléfono y por lo que le contaba me dio un … Leer más diagnóstico y un presupuesto orientativo. Al día siguiente vino a buscar el ordenador a casa y al día siguiente me lo devolvió arreglado y todo dentro del presupuesto que me había dado y con asistencia remota en caso de duda.
 • Avatar jordi manzano ★★★★★ Hace 1 mes
  Muy profesional, y muy buen trato, y muy rapido
 • Avatar Juan Albaladejo ★★★★★ Hace 5 meses
  Un gran profesional. Cualquier problema te lo soluciona el mismo día.
  Siempre está a tu disposición. Muy buena comunicación. Desarrolla tu proyecto tal y como deseas.
  … Leer más Muy recomendable!
 • Avatar Xavier Nora ★★★★★ Hace 1 mes
  Contactó muy rápido conmigo, el diagnóstico del fallo fue muy rápido, me dio presupuesto ajustado y al día siguiente tenía el pc arreglado. Muy profesional.
 • Avatar Jose María Serrano ★★★★★ Hace 7 meses
  Lo mejor que he visto, por eso sigo utilizando sus servicios de reparación de ordenadores y ahora me han construido la web de nacintur.com
  Muy bien

Dejar una reseña

Serveis SIAICA

 • Oferim serveis de reparació i resolució de problemes en ordinadors a domicili des de Barcelona a Mataró i de Montgat (taller) a Mollet
 • Oferim serveis de programació i disseny de llocs web, com botigues, blocs, fòrums o webs corporatives de tota mena.
 • Oferim serveis de posicionament SEO amb estratègies naturals i duradores tant per a noves webs com per a webs que ja estan en funcionant des de fa anys.

Contractar els nostres serveis és molt senzill i tot seguit vam informar de les formes de contacte disponibles per concertar una cita:

 • Trucant per telèfon al 677.25.70.46
 • Enviant un correu electrònic a informatica@carlosruizzaragoza.com
 • Utilitzant el nostre formulari de contacte