Seguretat SSL, base de dades MySQL, aplicacions PHP7 i accés FTP

SSL augmenta la seguretat

SSL encripta el trànsit entre el seu lloc web i els seus visitants perquè ningú pugui interceptar la informació de targetes de crèdit o una altra informació confidencial que es pot introduir en el seu lloc web. El 2010, l’empresa de seguretat Netcraft va informar que a la regió de 1,2 milions de certificats SSL es van publicar – mentre que 119 milions de noms de domini fuerón registrats. Així que només una fracció dels llocs web estan utilitzant aquesta tecnologia.

SSL crea confiança

Els consumidors saben cada vegada més sobre Internet i per tant es tornen més exigents amb els llocs web que utilitzen. El certificat SSL proporciona seguretat d’una manera que és visible per als usuaris. La seguretat SSL protegeix als seus visitants o clients – que estan introduint el seu nom, adreça o informació de targeta de crèdit al seu lloc – la seva informació es gestiona de forma segura i confidencial. One.com recomana utilitzar SSL si fa servir informació confidencial o important dels clients o visitants.

Certificats SSL gratuït per als clients de One.com

One.com utilitza SNI (Server Name Indicator) que fa possible tenir diversos certificats SSL en el mateix nombre IP. Per tant, podem oferir a tots els nostres clients SSL en el seu espai web. En One.com vostè pot evitar els costos associats amb tenir un certificat SSL. Els nostres tècnics s’encarreguen de l’execució i el manteniment del certificat SSL i garanteixen que la seguretat és de primera classe. Vostè no ha de preocupar-se dels aspectes tècnics. Hem fet que sigui el més fàcil possible.

Consultar entrada Certificat de seguridad SSL

Allotjament web avançat amb PHP, MySQL, FTP i SFTP

L’allotjament en One.com no només inclou totes les funcions que s’esperen d’un allotjament web innovador, sinó moltes més. Publiqui de forma fàcil arxius al seu lloc web a través d’FTP i utilitzi el conegut llenguatge de script PHP per desenvolupar llocs web sofisticats i compatibles amb la base de dades mitjançant MySQL.

Creu llocs web sofisticats amb PHP

PHP és el primer llenguatge de script de llocs web dinàmics per a ús personal i professional. Perquè pugui utilitzar PHP al seu lloc web, cal que el seu allotjament web sigui compatible amb PHP. One.com li ofereix com a client una solució d’allotjament PHP i MySQL que permet facilitar el desenvolupament de llocs web avançats i dinàmics.

Publiqui les seves pàgines web amb FTP

Amb FTP, pot carregar contingut de forma fàcil al seu lloc web. Podeu utilitzar tots els clients d’FTP sense necessitat d’instal·lar un programa per transferir arxius entre l’equip i l’espai web gràcies a File Manager d’One.com. FTP és un protocol de transferència de fitxers que s’utilitza en carregar / publicar arxius en un espai web. Un protocol és un conjunt de normes i estàndards comuns que utilitzen els equips per comunicar-se entre ells a través de xarxes. Cada espai web té un compte FTP que es pot utilitzar de forma il·limitada.

Ús de sistemes CMS amb PHP

Un sistema CMS és una aplicació de PHP que permet estalviar temps i recursos. CMS és l’abreviatura de “sistema de gestió de contingut” destinat a la gestió de continguts en llocs web. Amb un CMS, pot actualitzar un lloc web sense necessitat d’escriure codi o programar. La utilització d’un CSM basat en PHP no requereix molta experiència. Alguns dels sistemes CMS més coneguts creats amb PHP són Joomla, Typo3 i WordPress. Un cop instal·lat el CMS, aquest sistema és generalment ràpid i fàcil d’utilitzar i actualitzar, independentment del nivell d’experiència tècnica que es tingui. WordPress d’1 clic és una forma senzilla d’instal·lar WordPress en el seu espai web de One.com. Realitzi la instal·lació directament des del seu panell de control i prepareu-vos per publicar a la seva pàgina de WordPress sense esperar.

Base de dades MySQL ràpida i estable

Tots els paquets d’allotjament web de One.com inclouen MySQL, que és una de les bases de dades més ràpides i fiables disponibles. La base de dades MySQL constitueix una forma segura i eficaç d’emmagatzemar tota la informació que hauria de trobar un lloc web sempre que la necessités. Generalment, podrien ser els articles d’un lloc de notícies, els números de producte d’una botiga o les publicacions realitzades al seu bloc. MySQL és un programari de codi obert com PHP, és a dir, el programari està disponible de forma gratuïta. Per tant, MySQL també permet obtenir una solució d’allotjament assequible.

Administració senzilla de bases de dades amb phpMyAdmin

phpMyAdmin és una eina de codi obert dissenyada per administrar bases de dades MySQL, que forma part d’una solució d’allotjament a One.com. La interfície web intuïtiva de phpMyAdmin li ofereix un accés senzill per administrar la seva base de dades MySQL. Això implica que no cal escriure consultes a les bases de dades per crear una taula a la base de dades. En phpMyAdmin, també es pot importar i exportar el contingut de les bases de dades. Com passa amb moltes altres solucions basades en codi obert, hi ha molta documentació relativa a phpMyAdmin i resulta senzill trobar recursos útils i idees inspiradores a Internet.

Major versatilitat i seguretat amb SSH i SFTP

Amb SSH, vostè té accés directe als arxius i pot executar ordres en el seu espai web de One.com a través de programes esternos. S’accedeix al servidor web en si i pot realitzar operacions com ara editar, moure, canviar el nom i esborrar arxius i gestió de la base de dades (MySQL). SSH (Secure Shell) és un protocol utilitzat per xifrar les dades intercanviades entre l’usuari i el servidor. Se li dóna més seguretat en la comunicació amb els seus arxius en el seu espai web de One.com. SSH també li permet accedir al seu espai web a través d’SFTP (Secure File Transfer Protocol). SFTP és una forma segura de transferir dades cap i des del seu espai web alhora que evita l’accés no autoritzat a les comunicacions.

Skip to content