Oferim un exemple real del creixement del nostre lloc web principal … com a resultat d’utilitzar SEO natural (white hat SEO).

Abans de mostrar el creixement amb SEO natural de carlosruizzaragoza.com (exemple real) cal explicar la situació de l’empresa a principis del 2014 i per a això cal remuntar-se a 1998 quan vam començar l’aventura d’abastar totes les “Solucions Informàtiques” possibles. .. Programació de gestió, administració de sistemes i reparacions de maquinari (electrònica bàsica) sense discriminar empreses o particulars.

Fins 2012 no va ser necessària la creació d’una web pròpia cuidant tots els detalls i aplicant totes les tècniques SEO i HTML / CSS / PHP etc. adquirides de forma autodidacta, ja que en el ventall de llenguatges de programació apresos fins a 1998 només entrava l’HTML antic sense CSS i és necessari un reciclatge constant per estar sempre a la cresta de l’onada.

Quan es va crear la web no em vaig preocupar de l’posicionament perquè en ser una web nova … domini nou … (carlosruizzaragoza.com) i causa de l’alta competència que existeix en el sector de la Informàtica … vaig pensar que seria penalitzada per Google durant molt de temps (fins a 2 anys). Però, sorpresa el meu nom i la meva web sortim de SandBox en menys de 6 mesos i vam començar a cuidar els títols, descripcions, títols alternatius de les fotos, etc … i al final del 2013 teníem una mitjana de més de 70 visites diàries.

Vam decidir muntar dues subdominis … un per un web-guia d’ajuda a la gent a optimitzar el posicionament dels seus llocs web o blocs per augmentar el nombre de pàgines mostrades en els cercadors (amb tècniques provades i que funcionen) i un bloc de programació on incloem publicacions dels nous llocs creats i les seves captures de pantalla per ajudar-los amb un backlink més oferir als nostres clients la possibilitat de veure els nostres dissenys propis o adaptats a mida.

Quan comença 2014 SIAICA Informàtica disposa d’un web principal amb 70 visitas diàries de mitjana i més de 8000 pàgines visitades i vam crear un bloc carlosruizzaragoza.com/trabajos-realizados i carlosruizzaragoza.com/blog/seo-2

Aquests són els resultats després d’1 any i unes 50 publicacions repartides en els nous subdominis “programador” i “mejorarseo”

SIAICA | Creixement amb SEO natural el 2014

Com es pot veure a la quarta columna visits es va obtenir al desembre de 2014 una mitjana de 408 visitas al dia, més de 12.000 visites al mes i al final de l’any més de 90.000 visites (més de mig milió de pàgines visitades en total 2014)

Conclusió: Si es compara amb el video més famós i visitat de youtube que aconsegueix aquestes visites en 4 dies sembla poc però per a una empresa local amb un pressupost limitat … el SEO natural si es fa bé i es crea nou contingut s’augmenten les visites de forma exponencial; veurem fins on arribem a la llarga.

No sempre l’objectiu és augmentar les visites sinó que a més cal fixar-se en quin tipus d’usuaris acaben comprant el nostre producte i orientar el posicionament a aquest tipus d’usuaris per augmentar les vendes, però per a això es requereixen un altre tipus d’eines online més avançades i en la majoria dels casos “de pagament” encara que nosaltres de moment ens en sortim amb alexa.com i Google Analytics

Si aquests resultats no són suficients per al seu lloc web o botiga online serà necessari l’aplicació de tècniques black hat SEO (amb risc de ser penalitzat pels cercadors) o utilitzar posicionament de pagament (SEM)

L’any que ve tornarem a publicar les estadístiques reals del nostre lloc.

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content