Programes Gratuïts per a Windows

Programa per controlar un PC des d’un altre dispositiu

TeamViewer

TeamViewer és un programa per ordinador la funció és connectar-se remotament a un altre equip. Entre les seves funcions estan: compartir i controlar escriptoris, reunions en línia, videoconferències i transferència d’arxius entre ordinadors. Existeixen versions per als sistemes operatius Microsoft Windows, Mac OS X, Linux, iOS, 4 i Android (però en aquesta secció només tinc la de Windows). També és possible l’accés a un equip remot mitjançant un navegador web. Encara que la principal comesa de l’aplicació és el control remot, també inclou funcions de treball en equip i presentació.

TeamViewer GmbH va ser fundada l’any 2005 a Uhingen (Alemanya). Actualment és propietat de GFI Software.

Per connectar-se a un altre equip, tots dos han d’estar executant TeamViewer. Per a la seva instal·lació, requereix accés d’administrador, però un cop instal·lat pot ser usat per qualsevol usuari de l’ordinador.

Quan s’inicia en un equip, el programa genera una ID i una contrasenya (també permet que l’usuari estableixi la seva pròpia contrasenya). Per establir una connexió entre un equip local i un altre remot, l’usuari de l’equip local s’ha de posar en contacte amb l’altre i aquest ha de indicar-li la ID i la contrasenya. Un cop fet això, s’introdueixen en el programa TeamViewer que s’està executant a l’ordinador local.

Seguretat

Les sessions de TeamViewer estan codificades mitjançant infraestructura de clau pública RSA (1024 bits) i AES (256 bits).

En la configuració per defecte, el programa fa servir un dels servidors de TeamViewer.com per connectar l’equip local i el remot.

Hi ha dues maneres d’instal·lar TeamViewer, una és de pagament i una altra no. En un moment de la instal·lació haurà d’escollir entre “ús partícules” (gratuït) o “ús comercial” (de pagament). Que cadascú triï en funció de les seves necessitats.

Captura de pantalla principal de TeamViewer

TeamViewer v9

Última Versión TeamViewer

Apache OpenOffice 4.0

Per què hauria de fer servir Apache OpenOffice?

Apache OpenOffice és una suite d’oficina de codi obert líder per al processament de paraules, fulls de càlcul, presentacions, gràfics, bases de dades i més. Es troba disponible en diversos idiomes i funciona en tots els sistemes comuns. Emmagatzema totes les seves dades en un format que és un estàndard internacional i pot també llegir i escriure arxius produïts per altres paquets d’oficina. Pot ser descarregat i utilitzat completament sense càrrec per a qualsevol propòsit.

¿I és lliure?

El millor de tot, Apache OpenOffice pot ser descarregat i utilitzat de forma completament lliure sense pagar llicències. Apache OpenOffice està alliberat sota la llicència Apache 2.0. Això vol dir que vostè pot utilitzar el programa per a qualsevol propòsit: domèstic, comercial, educacional, administració pública, …. Vostè pot instal·lar en tantes computadores com vulgui. Es poden fer còpies i distribuir-les entre els seus familiars, amics, estudiants, empleats … qualsevol persona que vulgui.

Descarregar Apache Open Office 4.0

Altres Descàrregues Gratis per a Windows

UltraISO

Permet gravar CD, DVD, crear o muntar imatges ISO a una unitat virtual de DVD per a poder llegir sense necessitat de gravar el disc

Descarregar

SeaMonkey 2.21 (Espanyol)

SeaMonkey és una suite d’Internet conformada per un navegador web, client de correu electrònic, llibreta de contactes, editor de pàgines web (Composer) i un client d’IRC (ChatZilla). En essència, és un projecte que continua del desenvolupament de Mozilla Application Suite, sent el desenvolupament realitzat i controlat enterament per la seva comunitat de desenvolupadors i usuaris a través de The SeaMonkey Council

Descarregar

Tant uTorrent com BitTorent són clients de descàrregues torrent. Que significa això? Vol dir que són els encarregats de descarregar un arxiu o un grup d’arxius de la web … com cercar? per utilitzar aquests gestors de descàrregues només cal descarregar un petit arxiu .torrent (en lloc de descàrrega directa) que és l’encarregat de dir-li al gestor d’arxius uTorrent o BitTorrent on hi ha els arxius i d’aquesta manera assegurar-nos que el que estem descarregant és realment el que havíem buscat (sense sorpreses).

Ves al contingut