Equips Nous de SIAICA Solucions Informàtiques

Ordinadors Ultra-Ràpids amb Disc SSD

Aquest ordinador silenciós és ideal per treballar, navegar per Internet i veure pel·lícules en alta definició i amb àudio DTS-HD.

Gràcies a la seva targeta gràfica ATI HD 3100 podran jugar a jocs senzills a resolucions òptimes o a jocs més actuals amb resolucions mitjanes o baixes (si el joc és molt exigent).

Equip silenciós (26db) amb sistema de 64 bits

El Monitor de 18.5 “LED (no inclòs en el preu) consumeix menys que els antics LCD i proporciona més brillantor i nitidesa. La seva resolució nativa és de 1366x768 de manera que supera la resolució estàndard HD 720p i reprodueix perfectament vídeo a 1080p. S’inclou teclat i ratolí sense fil (altaveus no inclosos)

És possible que la foto no s’assembli a l’ordinador final ja que la fabricació de caixes i monitors canvia constantment les seves formes i colors en els seus models.

Si només volen la CPU el preu seria de 399 euros IVA inclòs.
El preu de l’ordinador complet amb monitor 18,5 “, teclat, ratolí i altaveus és de 530 euros IVA inclòs.

¡ 12 vegades més ràpids que els normals !

Aquest és l’ordinador perfecte per a qui vol treballar o jugar a qualsevol joc actual amb fluïdesa amb resolucions òptimes.

Aconsegueix la màxima velocitat obrint aplicacions a 450Mp / s gràcies al disc d’estat sòlid HyperX Ultra-Ràpid (12 vegades més ràpid que els discs mecànics tradicionals) a més de ser totalment silenciós i consumir menys energia en no tenir parts mecàniques: capçal, plats, motor de rotació …

El Monitor de 18.5 “LED consumeix menys que els antics LCD i proporciona més brillantor i nitidesa. La seva resolució nativa és de 1366x768 de manera que supera la resolució estàndard HD 720p i reprodueix perfectament vídeo a 1080p. S’inclou teclat i ratolí sense fil.

És possible que la foto no s’assembli a l’ordinador final ja que la fabricació de caixes i monitors canvia constantment les seves formes i colors en els seus models.

El preu només inclou la CPU (torre) 520 euros IVA inclòs.

El preu de l’ordinador complet amb monitor de 18,5 “, altaveus, teclat i ratolí ascendeix a 660 euros IVA inclòs.

El tècnic li cridarà personalment per resoldre els seus dubtes, confirmar la comanda, facilitar-li els mètodes de pagament i concertar una hora per instal·lar-en el seu domicili GRATUÏTAMENT.

Resolem els vostres dubtes

Per encàrrec deixant el nom i número de telèfon de contacte en el missatge.