Equips Nous de SIAICA Solucions Informàtiques

Ordinadors Ultra-Ràpids amb Disc SSD

PC d'oficina i multimedia
PC Gaming per jocs

PC de Oficina y Multimedia

Aquest ordinador silenciós és ideal per treballar, navegar per Internet i veure pel·lícules en alta definició i amb àudio DTS-HD.

Gràcies a la seva targeta gràfica ATI HD 3100 podran jugar a jocs senzills a resolucions òptimes o a jocs més actuals amb resolucions mitjanes o baixes (si el joc és molt exigent).

Equip silenciós (26db) amb sistema de 64 bits

El Monitor de 18.5 “LED (no inclòs en el preu) consumeix menys que els antics LCD i proporciona més brillantor i nitidesa. La seva resolució nativa és de 1366×768 de manera que supera la resolució estàndard HD 720p i reprodueix perfectament vídeo a 1080p. S’inclou teclat i ratolí sense fil (altaveus no inclosos)

És possible que la foto no s’assembli a l’ordinador final ja que la fabricació de caixes i monitors canvia constantment les seves formes i colors en els seus models.

Si només volen la CPU el preu seria de 399 euros IVA inclòs.
El preu de l’ordinador complet amb monitor 18,5 “, teclat, ratolí i altaveus és de 530 euros IVA inclòs.

¡ 12 vegades més ràpids que els normals !

Equip Gaming per jocs d’altes prestacions.

Hem preparat un equip base d’altes prestacions per muntar pensant en els amants dels jocs i en els usuaris exigents que necessiten d’una màquina potent i duradora.
Comencem amb una bona base en tots els nostres equips instal·lant una font d’alimentació BeQuiet! 80 Plus.
Com processador hem triat els nous processadors Ryzen 7 a 3700Mhz, 16Gb de memòria RAM a 2400Mhz i les noves Targetes gràfiques Nvidia 1050 de 3 Gb per garantir un bon rendiment en jocs i en tasques de producció exigents. Tot acompanyat d’un sistema d’emmagatzematge RAID amb discos SSD a 1800 Megabytes per segon que converteix aquesta màquina en una bèstia sense arribar als 800 €

Ja n’hi ha prou de tonteries. Portem anys comprant equips descompensats i amb colls d’ampolla aberrants. Hem trobat màquines genials amb components de joguina que tornaven els equips en purs maons, però ja n’hi ha prou de tot això.

Primer: Una bona base

Què compon un ordinador? Tothom pot buscar en un diccionari, enciclopèdia o a la wiki el significat d’un ordinador però aquesta no és la pregunta que tots ens fem quan volem un. El que ens preguntem és què compon un ordinador o dit d’una altra manera Quines funcionalitats i prestacions volem que tingui ?. Posarem un exemple amb una llanterna. Quan comprem una llanterna el que volem és que faci llum, com més millor, però tornem a la pregunta per respondre millor a això.

¿Què compon una llanterna? Una bateria, una bombeta i un xassís. Ara una pregunta per a examen (faig broma) …. ¿Què passa quan la pila es gasta? Que cada vegada fa menys llum. Llavors la qualitat de la bombeta i la potència disminueix si les piles són dolentes o estan gastades. Això vol dir que cal començar per la base.

Ara tornem a l’ordinador. Un ordinador està compost de placa base, processador, memòria, etc … Podem tenir un disc dur enorme i una targeta gràfica de 16GB (al·legoria) però tot això empal·lideix davant el fet que una font d’alimentació feble no servirà per alimentar correctament uns components de prestacions altes.

La necessitat de començar a construir un equip des de la base amb garanties és inqüestionable. Nosaltres en general acostumem a recomanar les fonts d’alimentació de la marca alemanya BeQuiet! encara que el seu preu sigui una mica superior perquè val la pena i ho dic sincerament perquè avui en dia ningú recomana gairebé res si no és o bé per que es cobra una comissió o bé per que realment es creu en això.

Segon: Aprofitar les tecnologies al màxim

En segon lloc considero que es desenvolupen noves tecnologies abans d’aprofitar les antigues. Per exemple amb els discs sòlids M2 que són el doble de ràpids que els discs sòlids SATA, però ens oblidem que la tecnologia RAID existeix des de fa molts anys i que això supera en molt la velocitat dels nous M2 llevat que es munti un RAID amb discs M2 (però això seria moltíssim més car)

Vegem un exemple pràctic:

  • 1 disc SSD SATA normal de 240GB de capacitat a una velocitat de 600Mps costa 30 euros aproximadament.
  • 1 disc SSD M2 de 500 Gb de capacitat a 1750Mbps / 2000Mbps (escriptura / lectura) ens pot sortir per 80 euros.

Ara si muntem un Raid 0 (stripe) amb 3 discs SSD SATA de 240GB aconseguirem 720Gb a 1800Mb per segon per 90 euros i encara es pot afegir un disc més al RAID aconseguint 960Gb a 2400Mb per segon.

Com es pot comprovar 3 discs en RAID igualarien 1 SSD M2 i amb una diferència de 10 eruos s’obtindria 720Gb en lloc de 500Gb

Evidentment si vam muntar un RAID amb sol un parell de discs SSD M2 aconseguiríem superar el RAID 0 amb 4 discs SATA però per poder muntar un RAID amb aquests discs s’ha de tenir una placa especialitzada, en canvi entre el 50 i el 70 dels equips vells i actuals permeten muntar discs en RAID de sèrie (encara que és una tecnologia poc aprofitada)

El nostre equip de jocs es munta amb 3 discs en un RAID0 a 1800 megabytes per segon tant de lectura com d’escriptura que sumen 720Gb però pot adaptar-se perfectament a les necessitats del client, llevant o afegint discs al RAID, afegint més memòria RAM, etc …

Amb una bona base els extres són qüestió de necessitats.

El tècnic li cridarà personalment per resoldre els seus dubtes, confirmar la comanda, facilitar-li els mètodes de pagament i concertar una hora per instal·lar-ho al seu domicili GRATUÏTAMENT.

Resolem els vostres dubtes

Per encàrrec deixant el nom i número de telèfon de contacte en el missatge.

Skip to content