¿Cal que vingui un informàtic per resoldre el meu problema amb l’ordinador?

Et preguntes si necessites un tècnic informàtic o servei de suport a domicili. Un informàtic que es desplaci a la teva ubicació cada vegada que tinguis un problema amb els equips informàtics.

Hi ha un gran nombre de problemes en els quals no cal que un informàtic es desplaci al teu domicili, de fet moltes companyies, com ara les de telefonia i internet, que en la majoria dels casos solucionen el teu problema sense que cap tècnic es desplaci al teu domicili.

Vegem unes quantes situacions en què no caldria un informàtic a domicili i n’hi hauria prou amb una connexió remota a l’ordinador o equip afectat.

No seria necessari un tècnic informàtic a domicili si …

 • L’equip funciona com sempre però no pot o no sap fer una tasca concreta
 • L’ordinador no funciona correctament però es pot connectar a internet
 • Creu que el PC té un virus, troià o malware de qualsevol altre tipus
 • Necessita ajuda per instal·lar una impressora, programari o perifèric que ha comprat
 • Assistència o supervisió per realitzar alguna tasca

Connexió remota amb un informàtic

En qualsevol d’aquests casos el problema podria solucionar-se simplement amb una connexió remota a l’ordinador afectat amb un programa que s’instal·la en els dos equips per realitzar una connexió segura com el famós TeamViewer o AnyDesk per exemple

El problema de la connexió remota és que ofereix menys confiança que un tècnic al seu domicili i de fet nosaltres sempre recomanàvem als nostres clients que no deixessin connectar al seu equip a ningú que no coneguessin en persona per evitar estafes però des de fa ja un temps llarg (a causa de l’COVID19) estem oferint la connexió remota a tots els clients, tant si ens coneixen en persona com si no, això si, seguim recomanant que es mirin bé les ressenyes de qui es vagi a connectar als seus ordinadors i de saber el preu de l’servei abans de contractar-; En el nostre cas cobrem 20 € / h si solucionem el problema, en cas de no solucionar-no cobrem res.

Es necessitaria un tècnic a domicili si …

 • L’ordinador no encén
 • L’equip s’encén però no es connecta a Internet o no està disponible
 • L’equip no arriba a encendre o es reinicia sol
 • Hi ha una avaria de maquinari a l’ordinador de sobretaula o equip portàtil
 • Vol muntar un sistema de xarxa físic, amb fibra òptica plàstica o per wifi amb punts d’accés
 • Ampliar o canviar algun component de l’ordinador

Informático cogiendo el vehículo para visitar a un cliente en su domicilio

Si el teu cas està entre un d’aquests o creus que prefereixes que vingui un informàtic al teu domicili per resoldre el teu problema has de saber que el servei a domicili no serà tan ràpid i que el preu s’incrementa a causa de les despeses de desplaçament i major temps emprat

El preu de la visita d’un tècnic in situ és de 39 € per visita més desplaçament (5-10 € segons la població, VER POBLACIONES a Montgat el desplaçament és gratuït)

Quins programes fem servir per a l’assistència remota?

El que menys problemes ens està donant és AnyDesk que en la seva versió gratuïta permet connexions remotes sense límit de temps encara que no permet transferència d’arxius. Nosaltres veiem això com un avantatge ja que el client se sentirà més segur a l’saber que no es poden copiar arxius d’un equip a un altre.

Un altre dels avantatges de AnyDesk és que no impedeix la connexió perquè les versions del programa de tots dos equips siguin diferents de manera que no cal guiar el clients perquè actualitzi la versió del seu programa per poder connectar-nos de forma segura. Tot i així si desitges connectar amb el famós TeamViewer també podem realitzar la connexió remota amb aquest programa.

TeamViewer ha d’estar instal·lat i actualitzat perquè puguem connectar utilitzant aquest programa. AnyDesk no necessita estar instal·lat. Només cal descarregar un petit arxiu de menys de 5 Mb i executar-lo des Descàrregues perquè ens assigni un ID (Lloc de treball). L’únic que cal fer és passar a l’informàtic el nombre de el lloc de treball i permetre l’accés quan es sol·liciti la connexió. Una cosa semblant a una trucada de telèfon però que en lloc de veure la cara d’el client es veu l’escriptori de l’pc.

Les connexions remotes se solen fer amb el client a el telèfon per resoldre el problema el més ràpid possible.

Si vols descarregar una versió estable de AnyDesk en espanyol pots fer-ho des de la pàgina oficial de el programa: https://anydesk.com/es

Si vols un informàtic a domicili o sol·licitar assistència remota fes clic aquí i contacta amb nosaltres

HORARI DE VISITES A DOMICILI

dilluns16:30 - 23:30
dimarts16:30 - 23:30
dimecres16:30 - 23:30
dijous16:30 - 23:30
divendres16:30 - 23:30 Open now
dissabteAsistencia Remota
diumengeAsistencia Remota

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content