Els fòrums són importants per a la comunicació però també són una bona eina on crear enllaços DoFollow i augmentar l’autoritat d’un lloc web

Els fòrums normalment són seccions d’un lloc web que brinden la possibilitat de deixar missatges, preguntes, respostes i crear temes de conversa, però en aquest cas els utilitzarem per augmentar l’autoritat d’un domini o lloc web. Augmentant l’autoritat millorem el posicionament sumant el rànquing que obtinguem d’aquests enllaços al nostre pagerank actual; el que fa que totes les pàgines del lloc web obtinguin millors posicions en els resultats de cerca (SERP) i generin més visites orgàniques.

Els fòrums són molt importants per a la comunicació però també són una molt bona eina per millorar el posicionament i l’autoritat dels nostres llocs web.

No “parlo” de crear un fòrum en el vostre lloc web per millorar el posicionament perquè mantenir un fòrum és molt laboriós i només aporta benefici si hi ha contingut al; No anem a crear per crear o dit d’una altra manera i citant arguments cinematogràfics … “no cal fomentar el progrés pel progrés” Millorem el que cal millorar però no creiem sense tenir en perfecte estat el que ja existeix.

En l’aspecte de l’seo podríem pensar a deixar missatges amb el nostre lloc web per aconseguir enllaços de retorn (backlinks) però això en la majoria de fòrums incompleix la normativa per considerar-SPAM … no farem això perquè l’objectiu d’aquestes guies és ajudar a posicionar llocs web amb tècniques White Hat SEO (tècniques no penalitzables).

¿Què farem?

El que si podem fer és registrar-nos en un fòrum i crear un perfil d’usuari (públic) on si podem afegir una adreça web (URL) que es considera totalment llegar ia més en la majoria de fòrums són enllaços Do-Follow que aporten una quantitat de rànquing al nostre lloc (Més Informació a la Viquipèdia),

i això és el que farem … Registrar-nos en fòrums (si pot ser d’alt rànquing) i afegir la URL principal del nostre lloc web en el perfil públic de cada usuari creat, en cada un dels fòrums (podem utilitzar sempre les mateixes dades de Username, Clau, etc). D’aquesta manera aconseguirem un Backlink a cada fòrum i com més important sigui el fòrum millor serà l’enllaç obtingut.

El més laboriós és la creació de l’usuari en el fòrum perquè en moltes ocasions hi ha més d’un Captcha

i en la majoria de llocs són en anglès i són preguntes que hauràs de respondre correctament com ara “El nom de pila del president d’US?” en aquest cas la resposta seria en aquest moment … “Barack” o “Quin és l’any de naixement del famós dissenyador japonès Yohji Yamamoto … (la resposta és 43)”. No desespereu i feu ús del traductor de Google si cal.

A continuació deixaré 10 llocs web on podem aconseguir enllaços Do-Follow amb un alt rànquing afegint el nostre lloc web al perfil públic (profile) de l’usuari registrat al FÒRUM.

10 LLOCS RECOMANATS

 1. forums.darklordpotter.net
 2. www.applecarfans.com
 3. www.b5tv.com
 4. www.rpgwatch.com
 5. forums.roguewave.com
 6. elite-warriors.co.uk
 7. vitalitygaming.net
 8. www.neckdiagrams.com
 9. www.rpgwatch.com
 10. www.forumrunner.com

INSTRUCCIONS PER AFEGIR AL Backlink

 1. Obrir uRL
 2. Anar al Fòrum
 3. Registrar-se (register)
 4. Confirmar el registre des del correu rebut al vostre correu electrònic
 5. Iniciar Sessió des del fòrum o l’email rebut
 6. Vés al perfil d’usuari (My profile o CP User)
 7. Editar perfil (Edit details profile)
 8. Afegeix el teu lloc web a “Home Page URL”
 9. Salvar canvis (Save Changes)
 10. L’enllaç un cop guardats els canvis es pot comprovar en la informació de contacte de l’usuari (Contact Info)

RESUM AMB IMATGES

REGISTRAR-SE, CONFIRMAR L’EMAIL I BUSCAR EL PERFIL USUARI
Omplir el camp Home Page URL

AFEGIR EL NOSTRE LLOC WEB AL PERFIL DE L’USUARI CREAT EN EL REGISTRE

Desa els canvis per aplicar el seu URL d'inici del lloc

SALVAR ELS CANVIS

Comprovar l'enllaç en Contact Info

ASSEGURAR QUE FUNCIONA L’ENLLAÇ A “CONTACT INFO”

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content