Crear backlinks en xarxes socials ajuda a millorar l’autoritat SEO d’un lloc web de forma Global

Afegir enllaços a totes les xarxes socials per millorar el posicionament SEOÉs interessant publicar algun resum de posts o pàgina d’un lloc web al qual volem millorar el posicionament web, però no en qualsevol lloc, no tots els llocs web són beneficiosos per a un Backlink … és interessant publicar-lo en les nostres xarxes socials favorites cada vegada que vam crear contingut, un post nou al nostre blog o oferim algun servei a la nostra web, i apuntar a la pàgina o post en concret des de cadascuna de les xarxes socials ajuda molt …

En aquest document parlarem de les àrees privades de les xarxes socials, aquestes seccions on podem posar la nostra informació (això que molts no s’omplen per que són dades personals) …

Les xarxes socials serveixen per divulgar el contés o la informació de diferents maneres depenent de la xarxa social i totes elles ofereixen una àrea on els usuaris registrats poden posar el seu nom, cognoms i en la majoria dels casos la URL d’un lloc web o diversos llocs en alguns casos i és això realment el que ens interessa avui.

Aquestes seccions poden ser privades o públiques. Perquè les dades i enllaços al nostre / s lloc / s (backlinks) siguin efectius hem de deixar la informació d’usuari com pública, en cas contrari cap robot indexaría la pàgina i no ens servirien els backlinks (enllaços creats a l’àrea d’usuari o empresa)

A continuació vaig a suggerir un parell de “xarxes socials” menys conegudes que s’afegeixen a les mundial ment conegudes facebook, twitter, google +, linkedIn, Pinterest, Flikr, Blogger, Youtube, Tuenti, Instagram …

2 Xarxes Socials basades en l’àudio i on el compartit és principalment àudio (tot i que també hi ha vídeos)

  1. SoundCloud

  2. Ivoox

SoundCloud.

  • Registrar-se a SoundCloud, accedir a perfil personal, editar perfil – buscar secció per perfils socials i enllaços d’interès, omplir la informació i utilitzarem els 10 espais buits per afegir (fins a un màxim de 10 enllaços) els nostres Backlinks amb paraules clau a la seva dreta; a les caselles de l’esquerra cal afegir les URL ia la dreta el anchor text desitjat amb les paraules clau triades (keywords).

Ivoox

  • El segon medi social on podrem posar un enllaç gratis és Ivoox, una altra xarxa social per compartir àudios de tot tipus i on crear podcast. Podem allotjar un podcast en Ivoox on començar a pujar tots els nostres post en àudio per poder-los escoltar mentre treballes o vas conduint amb cotxe a la feina per exemple. Té un Page Rank de 6.

    Entra a Ivoox i registra’t. Com en l’anterior cas s’afegeix tota la info que puguis, després vés al menú del perfil i fes clic al botó zona privada, baixar fins a trobar l’opció per posar el teu web o blog, afegir el Backlink (enllaç princial) i fer clic a el botó enviar per desar els canvis i llest, ¡un altre backlink a la treu!

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content