Mejorar posición web en buscadores | Optimizar SEO de SIAICA Soluciones Informáticas

Aplicar SEO al teu web serveix per millorar posicions web i que una pàgina pugui ser trobada per les paraules que t’interessen…

¿Millorar posició web?

Però … no indexa Google totes les pàgines web encara que no fem SEO?
Són preguntes freqüents quan es comença en el món de les pàgines web, blogs o negocis en línia.
Efectivament Google indexa les pàgines (sense pressa), a poc a poc va trobant tots els llocs web nous i actualitzant els vells i afegint les noves pàgines web i posts en blocs que es van creant.
Existeixen formes d’agilitar aquesta indexació que no tenen res a veure amb el SEO de què es parla en aquest lloc de forma general però ‘el SEO no és per estar a Google! “Millorar posició web” aquestes 3 paraules indiquen que l’objectiu és “millorar“.

Molta gent que diu … jo surto a Google !, però a l’hora de la veritat cerques seu nom, la seva empresa i és a la pàgina 16 en els seus millors resultats. És precisament per això que és tan important optimitzar el SEO de totes i cadascuna de les pàgines d’un lloc web per millorar posicions en els cercadors i poder arribar al TOP 10 de Google per les paraules clau més rellevants; aquest és el veritable objectiu del SEO.

Els Cercadors no indexen tot el contingut d’una pàgina html o un bloc i si ho fan … ho fan amb un ordre de preferència; conèixer aquest ordre de preferència no és una mica complicat però no tothom disposa de el temps i la paciència per analitzar amb que paraules poden buscar la nostra web i quanta competència tenen aquestes paraules, etc … i per això us deixo un enllaç de contacte on un expert et pot ajudar; aquest expert no només realitzarà un estudi de les paraules que més interessen sinó que calcularà si és possible … o no, el competir per aquestes paraules i de ser necessari buscarà alternatives com a sinònims menys utilitzats que et poden llançar a les primeres posicions en les recerques per a aquestes paraules.

En definitiva … una pàgina web optimitzada amb tècniques SEO es visita molt més i és una cosa que un usuari de a peu no coneix. Si necessites un breu curs per optimitzar el SEO un bloc o una pàgina web poden enviar un missatge per demanar una cita o simplement per fer una consulta (només a Barcelona, des de Zona Franca fins a Mataró i des de Montgat / Tiana fins a Mollet)

 

Skip to content