CURA: LA SOBREOPTIMIZACIÓN SEO TAMBÉ ÉS UN PROBLEMA

La sobreoptimizació SEO és un problema generalitzat i penalitzat per l’algoritme de Google que s’encarrega de netejar Internet de webs que no mereixin les primeres posicions per qualitat sinó que l’han aconseguit sobre optimitzant les paraules claus de les seves pàgines web i abusant d’elles han obtingut aquestes primeres posicions sense merèixer-ho.

En poques paraules … si el contingut és de qualitat i aporta una mica de valor a l’usuari serà premiat. Si el contingut de la pàgina és pobre i s’ha obtingut la posició mitjançant milers i milers de backlinks o utilitzant les paraules claus en valors superiors al 5% del text repetint moltes vegades la mateixa keyword serà penalitzada per sobreoptimización.

Això beneficia els llocs web que treballen la qualitat més que el SEO i per això és més important que mai obtenir aquestes posicions utilitzant tècniques de SEO natural unida al bon contingut (mínim: 250 paraules i 1 foto – màxim: menys del que considerem que pot cansar al lector / usuari, recomanat per “SIAICA Informàtica” 1000-1200 paraules 3 fotos i un vídeo) i d’aquesta manera evitar més que possibles penalitzacions de “Panda” o “Pinguin” (algoritmes de neteja de Google)

COM CONSTRUIR UNA BONA PÀGINA WEB AMB SEO PERÒ SENSE SOBREOPTIMIZACIÓ

Avui dia el contingut no només és text, també s’entén per contingut les fotos i els vídeos. És interessant afegir fotos al contingut perquè aquestes fotos poden contenir paraules clau en el seu text alternatiu (alt) on podem incloure un títol que descrigui la foto amb sinònims de la paraula clau, plurals o fins i tot antònims; mai cal excedir-se en els títols alternatius perquè es considera sobreoptimización SEO i està penalitzat. Els vídeos són interessants per mantenir l’usuari més temps a la nostra pàgina (Google això ho detecta i ho premia), com més temps està l’usuari a la nostra web … millor; I ara el tema que toca … la sobreoptimización SEO!

Com els exemples és el que millor s’entén utilitzaré un cas real per un dels nostres clients que tenia la web rentacarwithdriver.com que només posicionava pel nom de l’empresa “rent a car with driver”; veurem com crearíem una de les seves pàgines de serveis:

EXEMPLE: Posicionem per les keywords “Llogar cotxe amb conductor”

Títol de la pàgina: Llogar cotxe amb conductor a Barcelona | Rentacarwithdriver

  • El títol de la pàgina ha de ser d’un mínim de 40 i un màxim de 70

Descripció: Empresa on llogar cotxe amb conductor a Barcelona i Província per a casaments (núvies), transfers i excursions guiades per Barcelona

  • El màxim de caràcters per a la descripció és de 140-150 caràcters

Subtítol: Llogar cotxe amb conductor a Barcelona i Província amb serveis d’excursions exclusius

  • Es pot crear més d’un subtítol H2 i fins i tot H3 però sense repetir el seu contingut … per exemple títol H3: Conductors professionals i de bona presència

El contingut de la pàgina ha de ser superior a 300 paraules on repetirem les combinació de paraules “llogar cotxe amb conductor” un màxim de 3 vegades en tot el text i si volem potenciar més el SEO sense sobre-optimitzar podem utilitzar variacions com per exemple: Lloguer de vehicles amb xofer o Cotxes amb xofer.

  • El millor seria que les paraules clau no excedeixin el 5% del contingut total encara que recomanem un 2% i variacions

¿Estem sobre-optimitzant si escrivim en el contingut 25 vegades la keyword?

  • SI, recomanem utilitzar sinònims, plurals i fins i tot antònims

¿Estem sobre-optimitzant si escrivim la keyword en el títol, la descripció, el títol alternatiu de les fotos i un màxim de 3 vegades en el contingut?

  • no, això és el recomanat per SIAICA Informàtica

Si es construeix bé la frase podem dir el mateix amb aquestes dues frases: “Vols vendre un cotxe? Nosaltres el vam comprar” i “Necessites diners? Podem comprar el teu cotxe”

Com podem veure a la primera frase he utilitzat “vols” i “vendre cotxe” però en la segona “necessites” i “comprar cotxe”

Google no és ximple i sap que s’està parlant del mateix però en aquesta ocasió en lloc de sobreoptimizar el que estem fent és afegir més paraules amb què podem posicionar-nos i evitem penalitzacions, aquesta forma d’escriure contingut és la forma natural ja que la sintaxi ja està premiada per Google (cada vegada millor programat i més “intel·ligent”) i si en un text quedaria redundant escriure 25 vegades la mateixa paraula també Google ho detecta com a contingut de baixa qualitat o SPAM.

Aquest vídeo de CLINIC SEO aporta informació més detallada de les penalitzacions de Google amb estadístiques d’un projecte sobreoptimizado, explicacions de tècniques whiteSEO i Black hat SEO, compra d’enllaços (linkbuilding) i millora d’autoritat de llocs web

VIDEO D’OPTIMITZACIÓ SEO I MILLORA D’AUTORITAT / POPULARITAT (Linkbuilding)

 

 VÍDEO DE SOBREOPTIMIZACIÓ i LINKBUILDING DE CLINIC SEO

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content