Quantes vegades hem sentit això de … “la fruita que venen ara no és com la d’abans!”? Això és perquè estan tractats de manera artificial perquè siguin més grans i produeixin més fruits, però no tenen comparació amb la fruita ecològica d’un hort en què no s’utilitzin pesticides ni fertilitzants artificials per alterar els resultats del producte. Escric sobre fruita perquè vull posar un clar exemple del que significa SEO natural … QUE NO ÉS QUE vaig cultivar A L’HORT HE!

¿Per què dic això?

  • Perquè és una metàfora per poder explicar que és el SEO natural sense que es confongui amb l’ecologia però amb certa similitud amb l’exemple descrit dalt; llavors …

¿Què s’entén per SEO natural?

  • Quan vam realitzar alguna recerca a internet (google, yahoo, etc.) com per exemple … “anuncis lluminosos”, observem com en la pàgina de resultats (SERP‘s) que es llança es distingeixen 4 seccions diferenciades perquè els primers resultats (normalment 2 o 3), els últims i la columna de la dreta són resultats patrocinats; això vol dir que han pagat per aparèixer aquí quan es busquen algunes paraules concretes. La resta són resultats orgànics o naturals.L’estratègia destinada a posicionar la web en els primers resultats orgànics són el que anomenem SEO natural (posicionament web natural).
IMATGE D’EXEMPLE
RESULTADOS ORGANICOS - SEO NATURAL - CAPTURA DE PANTALLA DE UNA BUSQUEDA

¿Per què apostar pel SEO natural?

  • Penso que és millor aparèixer en els resultats orgànics (naturals) que en els patrocinats; la raó és molt senzilla; la gent sol desconfiar dels anuncis ja que aparèixer en els primers resultats patrocinats no té mèrit i no vol dir que aquesta web sigui millor que la resta, sinó que els seus responsables tenen diners per invertir en publicitat. No obstant això sabem que el primer resultat orgànic no hi és per endoll (diners), hi són perquè a ulls de google és el resultat més rellevant per al que estem buscant (i google és un tipus llest).
 

Per aquest motiu sempre prefereixo el SEO natural a l’artificial, igual que prefereixo la fruita d’un hort tradicional a la del supermercat.

En SIAICA Informàtica som experts en WHITE SEO & SEO NATURAL, analitzem la situació actual d’un lloc web i vam crear una estratègia per millorar els resultats de posicionament de forma natural, ¡sense colorants ni conservants !.

Si necessites un professional que t’ajudi amb el Posicionament web del teu projecte, nosaltres et podem ajudar.

Demana pressupost gratis i sense compromís

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content