Nou disseny per a bcnimagen i nova ubicació a bcngoldevent.com

Ens han demanat re-dissenyar el web d’bcnimagen.com i canviar-la de domini a bcngoldevent.com.
Aquestes són les captures de pantalla del nou disseny:

Colors

Si han seguit els treballs realitzats hauran trobat la publicació del treball realitzat en bncimagen.com i hauran vist les captures de pantalla amb colors vermells i negres. En aquest cas el nom del domini pràcticament ens forçava a canviar el color vermell pel color daurat i és el principal canvi realitzat que es pot veure a simple vista.

Funcions addicionals

Com a segon canvi destacat podem trobar una secció d’esdeveniments abans inexistent i s’ha suprimit la secció de models masculina i femenina.

Funcionalitats internes i millora d’experiència de l’usuari

També s’han realitzat alguns canvis interns que permeten relacionar entrades d’esdeveniments amb els seus respectius esdeveniments programats a l’Agenda i ofereix als usuaris la possibilitat d’afegir aquest esdeveniment al seu calendari preferida com el calendari de Google, Outlook o Apple Calendar, entre d’altres.

Millora de la velocitat de càrrega

També es a canviat el domini en on s’allotjava el web de manera que la nova bcngoldevent.com carregarà molts més ràpid que bcnimagen.com el que també millorarà l’experiència de l’usuari que visiti la web.

PODEN VEURE EL DISSENY COMPLET ENTRANT A LA WEB OPERATIVA EN EL SEGÜENT ENLLAÇ: bcngoldevent.com

Publicaciones relacionadas anterior y posterior