Quantes webs s’abandonen a l’any?

En una altra publicació que no trobo on la vaig llegir es presentava un estudi realitzat durant aquell any (2019) el 98% dels llocs web creats durant tot l’any a Espanya eren abandonats abans que hagués passat un any complet.

Com he dit no recordo on ho vaig llegir però si algú s’encentra la publicació no tindré cap problema en posar aquí l’enllaç com a referència. Si no n’hi posaré únicament el que recordo …

Com reacciona Google conscient d’aquesta tendència?

resultados-googleEl gegant (Google) segueix moltíssimes tendències i any rere any implementa millores en les seves GoogleBots i altres robots. A una d’elles jo la crido Quarantena o Fase de proves.

Google coneixedor que un gran nombre de llocs web s’abandonen abans que tinguin un any de vida estableix períodes de fase de proves

Es podria dir que Google penalitza les nous dominis quan són nous durant un temps indeterminat en el que el web es mira amb lupa (per dir-ho d’alguna manera), els criteris que s’utilitzen per determinar el temps de durada de la penalització només Google i seus desenvolupadors ho saben, Nosaltres pobres mortals únicament podem fer moltíssimes proves, comparar els resultats i fer conjectures i hipòtesis però ens aproximem bastant.

Quant de temps posa Google les webs en fase de proves?

Google coneixedor que un gran nombre de llocs web s’abandonen abans que tinguin un any de vida estableix períodes de fase de proves que poden variar de 3 a 24 mesos i en algunes rares ocasions fins i tot més.

Depèn de molts factors, com el país on s’allotja, els països als quals va destinada la web, el tipus de negoci …

Quant rànquing treu Google als nous dominis (noves webs)?

ranking-podiosBastant, Quan acaba el període de prova normalment es nota una gran diferència en els rànquings quan es fan cerques i el nombre de visites augmenta considerablement.

Conclusió

Què farem ara amb aquesta informació? ¿Veure només el negatiu i deprimir o desanimar-nos? no

El que farem és recomanar a tothom que vulgui muntar un nou web que ho facin el més aviat possible, encara que la web està en fase de construcció i només disposa d’algunes poques pàgines.

Pujar el web com més aviat millor, muntar-la en el domini quan sigui funcional i posteriorment anar completant els últims serrells i publicacions mentre es passa la fase de proves.

D’aquesta manera podem reduir el temps d’espera per sortir de la quarantena i més com el lloc continua muntant i creixent cada vegada que Google el visita troba informació nova, noves pàgines, noves publicacions. una cosa molt bona doncs a Google li agraden molt els llocs actius.

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content