Nou re-disseny de psicologiabenestar.es per Carlos Ruiz Zaragoza

Motiu del canvi

El web estava creada amb una plantilla de Strato, un sistema tancat i lligat a la utilització d’un hosting determinat per poder seguir modificant la web sense necessitat de saber HTML.

El problema era doble ja que a més de ser impossible la migració del sistema a un altre domini l’aspecte de la web era antic i poc visual.

Captura de pantalla del web antiga

captura-pantalla-diseno-antiguo-psicologiabenestar.es

Canbi radical

El canvi ha estat total. Els colors verds han desaparegut, el disseny de caixa ha desaparegut i el menú ja no es mostra al lateral esquerre.

S’ha triat un disseny d’amplada completa, s’ha creat un logotip amb el nom de l’empresa i ara es situada a la capçalera superior, a la banda esquerra. El menú s’alinea a la dreta a la mateixa altura que el logo.

Noves funcions

A més s’han afegit noves funcions al lloc web com a formulari de contacte personalitzat, blog i tallers dinàmics.

El formulari de contacte ara mostra diferents opcions depenent de l’assumpte seleccionat i compleix amb la normativa de protecció de dades actualitzada en 2018 amb una casella de verificació per a la vostra acceptació dels termes i condicions.

Funcions d’administració

A la nova web de psicologiabenestar.es es poden fer comentaris a les entrades del bloc, en els tallers i més tot supervisat per l’administrador del lloc web.

Es realitzen còpies de seguretat automàtiques que es guarden a l’espai web i són enviades al núvol del client guardant 2 còpies, (1 cada setmana) dels arxius i 14 còpies de la base de dades (1 còpia diària).

Posicionament SEO

A la secció d’administració del lloc web es mostren recomanacions en totes les pàgines i publicacions per millorar el SEO per a la paraula clau escollida ajudant a l’administrador a potenciar la web encara més.

 

Si necessiten un disseny semblant o un pressupost personalitzat per actualitzar la seva web no dubtin a trucar al 677.25.70.46 o enviar un missatge del nostre formulari de contacte.

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Ves al contingut