La web vaciadodepisosvip.com

La construcció d’vaciadodepisosvip.com, una altra web amb serveis de mudances, sanejat i buidat d’immobles amb seu a Badalona es va muntar per 3 motius principals:

  1. Oferir un servei “total” en recollida de mobles i buidatge de pisos
  2. Distingir-se de la competència oferint serveis de sanejament professionals
  3. Muntar un web amigable i aconseguir un posicionament orgànic a mig termini

El disseny

El disseny de vaciadodepisosvip.com és simple i net. Totes les pàgines disposen de 3 seccions principals excepte les publicacions que disposen de 4. Les 3 seccions principals són:

  1. Capçalera: Amb un menú superior i un menú principal que s’uneixen en la versió mòbil (responsive)
    Peu de pàgina: Conté el “footer-menu” amb els termes i condicions, el logotip de l’empresa i un resum de la pàgina “qui som”
  2. El contingut: El contingut exclusiu de cada pàgina es troba entre la “capçalera” (part superior) i el “peu de pàgina” (part inferior)
  3. El menú lateral dret conté les últimes publicacions, últims comentaris i notícies però únicament es mostra a la dreta el contingut en les publicacions de l’bloc.

Extres

Con menú adhesivo y buscador ubicado en el menú principal y enlace RSS (feed) para mejorar la indexación a modo de mapa de sitio extra.

No añadimos botón ancla para volver arriba para volver a la parte superior de la página porque al disponer de un menú pegajoso no es necesario volver arriba para cambiar de página dentro de la web.

Efectes en els títols i en el logo

La secció capçalera està flotant a la part superior però es redueix en alçada a l’realitzar scroll amb a la pantalla, a el mateix temps el logotip de l’empresa es mostra al menú principal centrat en línia però s’oculta immediatament quan es desplaça la pàgina cap avall per facilitar la lectura de l’contingut.

A més s’ha realitzat un efecte infinit d’ombres grises d’1 a 3 px que envolta els títols h1 i h2 cada 2 segons representant el pas de el temps i la urgència que es demanda en aquest tipus de serveis.

Rendiment de la pàgina

Les pàgines del web carreguen a una velocitat d’entre 500ms a 2800ms depenent de la carca de servidor i de el punt de connexió però està dins d’uns paràmetres que superen en velocitat a l’50% de llocs web d’Internet.

El servidor es troba a Suïssa però la càrrega des d’Espanya és sorprenent i en altres països també és molt bona

Captures de pantalla

S’han utilitzat colors blaus i morats combinats amb fons blancs i text negre. Veure captures de pantalla

Pots accedir al web i veure el disseny complet a aquesta direcció: https://vaciadodepisosvip.com/

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Ves al contingut