Recentment ens van sol·licitar crear una botiga per a venda de serveis d’instal·lacions i productes relacionats amb la llum i el gas … Aires condicionats, escalfadors, calderes … Específicament el disseny web per la botiga en línia de el Grupo Bazzo

Funcionalitats necessàries

El web de la qual disposava el client era únicament informativa i facturava a través de l’aplicació de facturació en línia Holded. El desig de el client era continuar facturant amb Holded però volia una botiga per a realitzar el procés de reserva i pagament de productes i serveis.

Els colors

El disseny dels colors per a la web està basat en el logotip, que ja estava dissenyat. Tons de marró, taronja i daurat, encara que per al disseny de la web també fem servir el color blau de forma puntual per colors d’èmfasi.

L’estructura

El disseny d’aquesta web té una estructura interna neta (una estructura interna neta és de les coses que més agrada als cercadors, especialment a Google) i el frontend (la part que veu l’usuari) es distribueix en 4 seccions:

  1. Capçalera: La capçalera és enganxosa i està situada a la part superior, conté el menú principal, menú secundari i el logo
  2. Peu de pàgina: El peu de pàgina conté informació comuna per a totes les pàgines com les etiquetes de productes, valoracions recents i el menú inferior que ofereix els enllaços de contacte i política de privacitat.
  3. Barra lateral: La barra lateral no es mostra en totes les pàgines, només es mostra en productes, entrades i categories. Ofereix filtres per preu, catàleg de productes i cercador d’articles.
  4. Contingut: el contingut es mostra a l’esquerra de la barra lateral i abasta tot l’espai des de la capçalera fins al peu de pàgina. Conté la informació específica de cada pàgina, entrada, producte o servei.

El disseny web

A continuació es mostren captures de pantalla que mostren el disseny web final per la botiga de Grupo Bazzo (grupobazzo.es) allotjada en el domini instalacionesluzygas.com per millorar el seo amb les paraules clau “Instal·lacions”, “Llum” i “Gas”

Podeu veure el disseny complet accedint a la web: https://instalacionesluzygas.com

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Ves al contingut