L’objectiu era dissenyar la web oficial de Buidats Creu amb un aspecte modern però adaptat per millorar la visibilitat en els motors de cerca de manera orgànica a mig termini

Disseny

El client va triar un disseny d’amplada completa amb 2 menús superiors i un menú inferior mostrant el contingut entre les dues zones.

També es va reservar un 25% del lateral dret del contingut per ubicar una secció amb un contingut comú i dinàmic entre les categories i publicacions del bloc amb informació sobre les últimes publicacions del Bloc i els últims comentaris enviats pels usuaris.

Contingut

El contingut del web consta d’una pàgina principal, la pàgina de qui som, la de serveis, el formulari de contacte, el blog i la zona de cobertura amb les poblacions a les que s’ofereixen els serveis

Colors

Al client li agrada el color taronja com a tercer color predominant ja que el blanc i el negre són sempre in-negociables. a més d’això es necessitava un quart color que solem utilitzar per emfatitzar. El color escollit va ser el blau. D’aquesta manera el menú superior fix canvia de taronja a blau quan cal un desplaçament per la pàgina, a la vegada desapareix el logotip d’empresa per maximitzar la visibilitat a la zona del contingut.

Filtres de cerca

El filtre de cerca situat a la dreta del menú principal representat per una lupa busca en tot el lloc web coincidències per mostrar els resultats que disposen de les paraules clau utilitzades per fer la cerca.

El filtre no discrimina entre entrades i pàgines de manera que mostrarà totes les pàgines del lloc en què trobi coincidències amb la recerca.

En cas que la pàgina o entrada disposi d’imatge destacada, aquesta es mostrarà al costat del resultat, si no s’ha especificat imatge destacada únicament mostrarà el títol del resultat de la recerca i l’extracte (descripció curta)

Vista final del disseny

La web de vaciadoscruz.com ja no està disponible

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content