Disseny i creació del web del Bufet Advocats Restoy situada en el domini oficial antoniorestoyabogado.com

Disseny

El disseny s’ha compost de 4 seccions. La capçalera (fixa) però que al desplaçar la pàgina cap avall disminueixi en grandària (alçada) per maximitzar la zona de contingut però sense perdre el menú per poder fer clic en contacte en tot moment es trobi a l’altura que es trobi.

El peu de pàgina que conté el menú inferior i les xarxes socials.

El cos del contingut que abasta des de la capçalera fins al peu de pàgina.

La quarta secció es situa a la dreta del contingut entre la capçalera i el peu de pàgina i només es mostra a la pàgina del bloc i en les publicacions.

El Contingut

La capçalera es compon de 2 files, a l’esquerra de la fila superior es troba la informació de correu electrònic i el telèfon.

A la dreta se situa el menú superior. A la fila inferior de la capçalera es troba el logotip de l’empresa (esquerra) i el menú principal (dreta)

El contingut de les pàgines mostra un ample complet d’1400px com a màxim a excepció de la pàgina del bloc que reserva un 30% de l’espai de la seva dreta per a la secció global d’entrades recents i comentaris del bloc comú per a totes les publicacions.

Colors

Pensem que per aconseguir que el disseny fos elegant, modern i de fàcil lectura havíem de triar colors molt bàsics.

Els colors oposats bàsics són el blanc i el negre així que vam triar aquests per pintar la major part del web. Així mateix necessitàvem un color més per emfatitzar.

Finament vam triar el color blau marí com èmfasi bàsic i tonalitats de blau per alguns fons.

Estructura

L’estructura és més aviat simple. Utilitza url ‘s amigables i encara unes pàgines pertanyin a altres totes es pengen de l’arrel a excepció de les fitxes de les embarcacions que es col·loquen dins de la ruta que es poden llogar. Es va utilitzar un ample màxim de 1400px en tot el web.

Filtres de cerca

El filtre de cerca situat a la dreta del menú principal representat per una lupa busca en tot el lloc web coincidències per mostrar els resultats que disposen de les paraules clau utilitzades per fer la cerca.

El filtre no discrimina entre entrades i pàgines de manera que mostrarà totes les pàgines del lloc en què trobi coincidències amb la recerca.

En cas que la pàgina o entrada disposi d’imatge destacada, aquesta es mostrarà al costat del resultat, si no s’ha especificat imatge destacada únicament mostrarà el títol del resultat de la recerca i l’extracte (descripció curta)

Vista final del disseny

Poden veure el disseny de antoniorestoyabogado.com fent clic aquí

 

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content