Disseny i creació d’una web de lloguer d’embarcacions amb reserves i pagaments en línia en el domini alquila-me.com

Disseny

El disseny havia de ser d’aspecte atractiu i modern. Orientat a usuaris amb una bona economia ja que són lloguers d’embarcacions d’un preu que per a alguns pot resultar costós encara que en realitat pugui ser barat.

Per què dic això? Per la diferència entre car i costós

Recordo un exemple que va posar un psicòleg argentí anomenat Jorge Bucay en el seu llibre “Déjame que te cuente” comentava que un objecte pot semblar car perquè no disposem dels diners que costa però que en realitat podria ser barat; El posava l’exemple d’un avió Jumbo a la venda per cent-mil dòlars; A ulls de molts pot semblar car perquè no disposem d’aquests diners però en realitat és barat. Amb aquestes embarcacions pot passar una cosa semblant ja que en realitat costen centenars de milers d’euros.

Colors

Els colors estaven pràcticament cantats perquè el blau de la mar calia utilitzar si o si. llavors després dels in-negociables blanc i negre quin seria l’últim triat? Havia de ser un color cridaner ja que les embarcacions acostumen a pintar colors vius en les seves naus de manera que em vaig decidir pel taronja per poder utilitzar el vermell com a tonalitat de taronja si fos necessari.

Finalment com a color d’èmfasi només utilitzat per a alguns botons com els d’enviament de formulari de contacte es van pintar en verd.

Estructura

L’estructura és més aviat simple. Utilitza url ‘s amigables i encara unes pàgines pertanyin a altres totes es pengen de l’arrel a excepció de les fitxes de les embarcacions que es col·loquen dins de la ruta que es poden llogar. Es va utilitzar un ample màxim de 1400px a tot el web a excepció de la pàgina d’aterratge que disposa d’alguna secció d’amplada completa principalment per mostrar el vídeo de portada.

Filtres de recerca

El web disposa de 3 filtres de cerca. Un, superior que cerca en fitxes d’embarcacions i en publicacions per paraules clau. Un altre que busca embarcacions disponibles en un rang de dates i un tercer filtre al peu de pàgina que permet filtrar els alquilables per ubicació, categoria, etiquetes (extres) i tipus de lloguer (ex. “Sol vaixell” o “amb capità”)

Vista final del disseny

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content