L’objectiu era re-dissenyar la web oficial de Buidats Rius per millorar la visibilitat en els motors de cerca de manera orgànica

Buidats Rius és una empresa que es dedica al buidatge, mudança i sanejament d’immobles que tenia un web a Google Bussines molt simple i una altra que semblava tira per un nen en un projecte d’HTML o amb el PowerPoint molt carregada (veure captura de pantalla de l’única pàgina de vaciados-rios-barcelona.com)

El nou domini i nova estructura interna

El nou disseny de Buidats Rius es a muntat en un nou domini vaciadosrios.com i se li ha creat una estructura de pàgina senzilla i neta ubicant les pàgines de poblacions dins de la seva pàgina superior i un bloc, a més de pàgines úniques per al contacte, serveis i per a la pàgina de “Qui Som”.

Es a prescindit d’utilitzar les 3 w en el domini perquè en l’actualitat no hi ha cap navegador modern que tingui problemes amb mostrar pàgines sense www i per a l’usuari és més senzill no utilitzar-les, d’aquesta manera millorem la usabilitat sense perdre compatibilitat.

L’aspecte de la nova web de Buidats Rius

La distribució és molt semblant al disseny que utilitzem per Jardí Urbà amb colors verds per representar el reciclatge i la natura. Més espai entre paraules i menys congestió per oxigenar el contingut. Es a optat per mostrar els número de telèfon i el correu a la part superior a l’estil de Google Bussines però es a reservat l’espai esquerre del menú de navegació per mostrar el logotip d’empresa en lloc del nom que s’ha establert en el títol i text alternatiu del logo.

Per veure el disseny complet d’Buidats Rius accedeixi a la seva web fent clic a… vaciadosrios.com

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content