El objetivo es utilizar un dispositivo con android como segunda pantalla para nuestro PC

Hi ha diverses maneres de fer això però hem triat una forma molt senzilla que tots els usuaris podran utilitzar tant si els seus dispositius estan  rootejats com si no.

L’objectiu és utilitzar una tablet o un telèfon mòbil prou gran com perquè puguem llegir per exemple un pdf i usar-lo com a segon monitor al nostre ordinador de manera que els usuaris que es veuen amb la necessitat de tenir diversos documents en pantalla els resulti més còmode i pràctic al no haver d’estar canviant de tasca cada vegada en el mateix monitor.

¿Podem utilitzar una tablet o un mòbil com a segon monitor del nostre ordinador?

Recentment hem descobert un web / app que permet (instal·lant un parell d’aplicacions) utilitzar una tablet com a segon monitor en un ordinador d’escriptori o portàtil.

utilizar-tablet-como-segundo-monitor

El web en qüestió és spacedesk.net des d’on podem descarregar l’aplicació que necessita el nostre pc depenent de si tenim un sistema de 32 o de 64 bits. Un cop instal·lat el programa al nostre ordinador haurem d’instal·lar l’aplicació en la nostra tablet i encara que estigui en anglès no és preocupeu perquè és molt senzill. Es podria utilitzar fins i tot estant en xinès.

¿D’on es descarrega aquesta app?

Aquí us deixo l’accés a l’manual que es pot traduir fàcilment amb Google Chrome o amb qualsevol traductor online. Punxant en Download ens porta a la secció on poder descarregar el programa apropiat per a cada sistema.

¿Com funciona spacedesk?

  1. Instal·lar l’aplicació “servidor” en el nostre PC i executar
  2. Instal·lar l’aplicació “client” en una tablet o un cel lular
  3. Executar l’aplicació en el mòbil i triar la destinació de connexió (PC)

¿Com configurar l’equip per mostrar contingut diferent en tots dos dispositius des d’un PC?

Un cop instal·lat i connectat es mostrarà el contingut del nostre pc duplicat en el dispositiu Android i només haurem de configurar ordinador perquè es mostri com a pantalla estesa. Per exemple des de Windows 10 o Windows 7 hauríem d’obrir Configuració (Tauler de control a Windows 7) i buscar les opcions de pantalla on trobarem una cosa semblant a les següent imatges …

Com podem veure a les imatges, aquesta es la secció on podem triar la posició de l’monitor principal i el secundari un cop elegit “Estendre aquestes pantalles”. L’opció per defecte és “Duplicar aquestes pantalles” Per poder tenir continguts diferents en cadascuna d’elles caldrà seleccionar “Estendre aquestes pantalles” i després “Conservar canvis”

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content