el seo y los enlaces gratuitos

Ye hem explicat en algun post d’aquest bloc de posicionament natural en cercadors, què són els backlinks i en què poden ajudar-nos … Ara veurem com obtenir backlinks gratis. Creant-los amb el primer link recomanat per SIAICA (alexa-rank.es) és possible especificar paraules clau per als backlinks que posteriorment enllaçaran a una pàgina del nostre lloc web … d’aquesta manera obtenim un link a una pàgina concreta amb paraules clau en lloc de la uRL que és molt millor (recomano utilitzar un títol natural en lloc d’un grup de paraules separades per comes).

Exemple de backlink sense paraules clau: carlosruizzaragoza.com

  • Com es pot comprovar a l’enllaç de l’exemple es veu el nom del web que enllaça amb la pàgina principal del nostre portal

Exemple de backlink amb paraules clau: SIAICA Informàtica General (Hardware i Software)

  • En el segon exemple no es veu la url de l’enllaç però la web s’enllaça amb paraules clau ajudant a aquesta pàgina a aconseguir millors posicions quan es fan cerques amb aquestes keywords

A continuació comparteixo 10 enllaços on podem obtenir fins 10.423 backlinks sense cap cost i sense necessitat d’introduir cap email ni registrar-se, però abans LLEGIR AIXÒ (Backlink CONSTRUCTOR INFO) PER FER-HO DE FORMA NATURAL I NO SER PENALITZAT.

L’objectiu és fer-ho de manera que no sembli artificial, de forma normal es farien enllaços a poc a poc (no més de 500 o 1000 cada setmana), la majoria sense keywords (només la url principal del lloc) i sobretot variant els keywords (no és natural que tots els enllaços a un lloc web enllacin amb la mateixa paraula clau o frase)

I dit això… Aquí teniu la llista de llocs on es poden aconseguir més de 8.500 backlinks

  1. http://alexa-rank.es/backlinks.php (fins 127 backlinks gratis amb paraules clau/keywords)
  2. http://www.imtalk.org/ (fins 1805 backlinks gratis amb paraules clau/keywords)
  3. http://www.createbacklinks.org/createbacklinks.php (fins 500 backlinks Gratis sense keyword)
  4. http://smallseotools.com/backlink-maker/ (fins 32 bacllinks gratis sense paraules clau)
  5. http://masspings.com/free-backlink-submitter (fins 500 backlinks gratis amb paraules clau/keywords)
  6. http://seomatica.com/generador-backlinks-gratuito (fins 754 backlinks sense paraules clau)
  7. http://www.freebacklinkbuilder.net/ (fins 100 backlinks sense paraules clau)
  8. http://freeseoindexer.com/ (mes de 4.000 backlinks amb paraules clau)

També vull proposar tusnoticiasdeactualidad.com com un poderós aliat de les moltes webs d’actualitat que existeixen. Aquest lloc web permet la creació de backlinks i encara que és una web molt senzilla està entre el top 100.000 d’Espanya. Només cal escriure la URL d’una web o blog i fer un Ping perquè el contingut que vols posicionar aconsegueixi un interessant Backlink, amb Pagerank 4/10 (és imprescindible incloure un RSS, Atom, Feed o SITEMAP per fer el Ping als continguts i que el web o el blog quedi inscrit correctament en el seu directori). Pots repetir el procés per a cada nova pàgina, entrada o qualsevol contingut inclòs en el feed o RSS obtenint un backlinks per a cadascuna de les url ‘s del web.

En SIAICA Informàtica som experts en posicionament web (SEO) utilitzant tècniques WHITE SEO i posicionant les pàgines una per una de manera natural, amb ajuda de les xarxes socials, anàlisi de tendències personalitzat per a cada empresa / client i en harmonia amb els cercadors més prestigiosos (Google, Yahoo i Bing) encara que també realitzem tasques d’indexació per a més de 40 cercadors diferents per maximitzar l’impacte i les visites dels nostres clients.

Podeu contactar amb un especialista en SEO en el número de telèfon 677.25.70.46 (atenció al client) o enviar un missatge utilitzant el nostre formulari de contacte.

Conseguir 1.000 Enlaces GratuitosA canvi del registre gratuït us regalaran 1000 enllaços dofollow, a més ofereixen la possibilitat de comprar backlinks de PR1 com a mínim en el seu domini a 0.01 $ per enllaç (mínim 25 $ = 25.000 backlinks) i el més important … permet programar perquè siguin enviats a poc a poc per evitar les penalitzacions tan temudes.

Una empresa amb una competència moderada no necessita més de 50.000 backlinks a l’any per obtenir bons resultats.

Si vols marcar més diferència inverteix uns pocs euros en crear backlinks de qualitat
¡Registra’t!
Et regalaran 1000 backlinks gratis efectius i de qualitat
Si no ho has provat … no perds res per intentar-ho

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content