Gratis Backlink Constructor de CreateBacklinks.org

El backlinking pot ser molt beneficiós per a un lloc web i al cap ia la fi és l’única manera d’aconseguir autoritat a la web, és el que equival a una recomanació en la vida real; per exemple: Si tenim un negoci i un dia arriba un client al que li han donat una targeta del negoci o li han apuntat l’adreça en un paper … aquest client l’hem obtingut per una recomanació ja més recomanacions més popular i per tant més famós i renombrado. Els backlinks són simplement això … recomanacions, però en aquest cas són recomanacions en línia que apunten a una adreça web.

Això també es pot fer pel camí equivocat, ja que Google no només es fixa en el nombre de recomanacions sinó que també li dóna molta importància a QUI RECOMANA.

No és el mateix que trobem un flayer d’una botiga de calderes a la fleca de la cantonada … que una targeta d’aquesta mateixa botiga però que en aquest cas ens l’ha donat un lampista especialitzat; de la mateixa manera Google no dóna la mateixa importància o rellevància a tots els enllaços / backlinks que apunten al nostre web arribant al punt de desestimar totalment.

Si els enllaços d’entrada (backlinks) es construeixen massa ràpid o els anchor-text (keywords que enllacen al lloc web) s’assemblen massa o són iguals en un percentatge molt elevat, es troben en llocs amb temàtica molt diferent … la classificació de la pàgina web esmentada no obté benefici fins al punt de posar en risc el SEO i que els esforços quedin soscavats.

L’ús d’un lloc com CreateBacklinks.org, que ofereix serveis de vincle de retrocés gratuïta als usuaris, pot facilitar l’inici d’un lloc web i eliminar la pèrdua de temps i diners que comportaria crear els backlinks manualment o pagar per ells.

Aquests serveis envien backlinks limitats que ajuda a no sobrecarregar la web amb backlinks no rellevants. CreateBacklinks.org envia la nostra direcció a diversos llocs directoris WHOIS d’informació web … aquests llocs serveixen per obtenir informació d’un lloc web però al mateix temps creen un Backlink amb el nom del nostre domini i ja que en els directoris WHOIS la temàtica és general no tenim problemes (recomanem utilitzar els serveis gratuïts només una vegada per no crear pàgines duplicades o SPAM penalitzable)

Simplement feu clic al següent enllaç: Obtenir més Backlinks Gratis

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content