Quins són els llocs web recomanats per fer còpies de seguretat?

Queda bonic i sona molt modern quan algú ens diu … puja-ho al núvol! però tots saben que és el núvol o en realitat “núvols” perquè en el fons no es guarda en un sol lloc. Anem a explicar que és el núvol perquè tothom ho entengui.

NubeResumint molt es pot dir que el núvol és un espai reservat a Internet, però … que vol dir això? Intentaré explicar-ho sense utilitzar termes. Quan un usuari accedeix a una pàgina web en realitat està accedint a un servidor (un pc connectat a la xarxa global anomenada Internet), aquest servidor a estat contractat per l’amo del web perquè es mantingui en línia tot el temps i que tot el món pugui accedir al web en qualsevol moment. Aquest espai web contractat pot ser de 2Gb, de 10. de 100, i fins i tot il·limitat. Si el propietari de l’servidor decidís reservar una mica de l’espai contractat en el servidor per emmagatzemar arxius per FTP (Veure significat en Wikipedia) ho podria considerar la seva pròpia núvol personal on únicament hauria 1 usuari … “ell mateix”

Les empreses grans no necessiten contractar un servidor en cap hosting perquè ja disposen de servidors propis que treballen dia i nit i són capaços fins i tot d’oferir una mica de l’espai dels seus servidors perquè els seus usuaris puguin guardar els seus documents i així oferir un serveis d’emmagatzematge en el núvol als seus usuaris de forma gratuïta amb la intenció que els usuaris més exigents es converteixin en clients i contractin els seus serveis premium d’emmagatzematge en el núvol.

Google per exemple ofereix 15GB en cada compte de correu electrònic que a més d’utilitzar-se per a l’arxiu de correus rebuts, enviats, etc … també pot utilitzar com a magatzem d’imatges, documents, etc. Un dels punts forts de Google i Micosoft en els seus serveis d’emmagatzematge en el núvol és que ofereixen la possibilitat de crear documents de text, fulls de càlcul, notes i algunes coses més sense que aquestes redueixin la mida de 15GB ofert de forma gratuïta fent de Google Drive i onedrive dos recursos excel·lents per estalviar-se productes de l’Office sempre que es disposi de connexió a Internet i un navegador.

Ara per la important … Quines altres opcions hi ha?Núvol de Mega

Hi ha moltes empreses que ofereixen emmagatzematge gratuït en el núvol (els seus servidors) per captar possibles clients premium que requereixin més prestacions però hi ha 2 principals amb les que a més d’estar segurs podem aconseguir 150GB entre ambdues

¿Quines són?

Tots tenen límits, fins i tot amb les subscripcions de pagament més altes hi ha límits. Per exemple en Degoo amb la subscripció gratuïta no permeten pujar més de 5000 arxius i amb un tamany màxim de 512MB.

Crea un compte al núvol de Degoo per fer còpies de seguretat

¿Vols crear un compte en Degoo amb 105Gb d’emmagatzematge Gratuït?

Cliqueu aquí

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Ves al contingut