¿Què és una VPN?

Portátil utilizando un VPNVPN és una xarxa privada virtual que proporciona confidencialitat mentre opera en línia. Què significa en paraules simples?

Probablement ja hagi escoltat sobre la tecnologia VPN i endevine com funciona. Li diré això a aquells usuaris que no entenen per què es requereix i com es pot utilitzar.

El seu proveïdor o qui el brindi accés a Internet mitjançant Wi-Fi alguna cafeteria oa l’aeroport, per exemple, pot interceptar la informació a quins llocs web navega i quin contingut càrrega a Internet. Tots sabem que l’ésser humà és capaç de ser íntegre i que respecta la privacitat, lamentablement això no sempre es compleix i en ocasions hi ha persones que tenen la capacitat i l’oportunitat de creuar la línia. Podem assegurar-nos que això no passi utilitzant una Xarxa Privada Virtual

¿La necessito?

Perquè sigui impossible interceptar aquesta informació, la seva connexió ha d’estar encriptada. La VPN activada ajuda a fer-ho.
Alguns llocs web també poden identificar la seva ubicació o regió. En aquest cas, no pot ingressar als serveis o navegar pels llocs web bloquejats al seu país. Per exemple, LinkedIn i Spotify estan bloquejats a Rússia.
Quan la VPN està activada, Opera reemplaça la seva adreça IP real per una virtual, i pot navegar pel lloc web com si fos d’una regió diferent on no està bloquejada.

¿Hi ha alguna forma d’utilitzar un VPN gratis?

Si. El Navegador Opera, podeu utilitzar una Virtual Private Network incorporada de forma gratuïta i sense subscripció, i no cal instal·lar extensions addicionals. Activeu la VPN gratis a la secció Menú. A continuació, aneu a Configuració, seleccioneu la secció de confidencialitat i després l’opció VPN. La icona d’estat de VPN apareixerà a la línia de direcció. Simplement feu clic per activar o desactivar la funció Xarxa Privada Virtual (en català). No cal ingressar ni configurar res manualment, i aquest servei s’encendrà amb només un botó

VPN-gratis

Es pot descarregar el navegador Opera gratuïtament des de la web oficial

¿Quines altres funcions té el navegador Opera?

A més amb el navegador Opera podràs seguir executant contingut en Flash Player, cosa que ja no fa el famós navegador Google Chrome. Amb el navegador Opera es pot seguir utilitzant jocs SWF com els que tenim a la nostra secció de Jocs Online

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content