Gestionant contractes d'internet per a la meva empresa a teletreball

La recent crisi sanitària ha impulsat a centenars d’empreses a explorar les noves dinàmiques de tele-treball. No obstant això, per no descuidar la productivitat de la companyia, tot i sota aquestes circumstàncies excepcionals, és important que la gerència prengui mesures per gestionar els contractes d’Internet de manera efectiva, adaptant-se a aquesta nova realitat.

Com és de suposar i com segurament tots hem pogut experimentar en major o menor mesura en els últims dies, una de les principals característiques de l’tele-treball, és que exigim a l’màxim la connexió a Internet a la nostra llar.

Per tant, si no volem deixar de banda els nostres nivells d’eficiència a causa d’una falla el servei de dades, el millor serà investigar les opcions que ens ofereix contractar l’Internet sense permanència o contractar la tarifa d’internet prepagament.

Avantatges de contractar una tarifa d’internet sense permanència durant el teletreball

La situació que estem vivint al país és única i extraordinària. A l’respecte, tot i que no sabem com serà la tornada a la normalitat, això no vol dir que mai anem a tornar-hi. Per tant, no cal aferrar-nos a el teletreball com el nou ordre definitiu de les coses dins de la companyia.

En aquest sentit, contractar una tarifa d’internet sense permanència ens permetrà augmentar la productivitat dels nostres serveis gràcies a una major velocitat de connexió, amb la certesa que una vegada que hàgim tornat a les nostres oficines, podrem modificar la tarifa domèstica sense cap impediment, sancions o costos ocults. Si vols més informació sobre ofertes de fibra sense permanència pots seguir el següent enllaç: https://www.zona-internet.com/internet-sin-permanencia/.

¿Val la pena contractar l’internet prepagament?

I tant que sí! la tarifa de Internet prepagament és la major garantia que no anem a excedir mai el pressupost que hem programat per al pagament dels serveis de connexió. D’aquesta manera, podrem dedicar una suma fix a el pagament de l’servei, evitant qualsevol sorpresa a l’acabar el mes.

¿Et preocupa que no et assoleixin les dades contractats? Revisa amb atenció la vasta oferta disponible al mercat i segurament trobaràs una tarifa d’internet prepagament que s’adapti a les teves necessitats sense que impliqui descuidar la planificació de les teves despeses.

Algunes recomanacions per realitzar dinàmiques de teletreball de forma responsable

El teletreball té avantatges, oportunitats, desavantatges i amenaçades per la companyia. A l’respecte, per poder aprofitar els avantatges i oportunitats, reduint a l’màxim els riscos associats a aquesta dinàmica de treball inexplorada per molts, el millor és tenir en compte les següents recomanacions:

  • El teletreball no són vacances. Tots els treballadors tindran responsabilitats -i també drets- durant aquest període especial.
  • Respectar els horaris de treball habituals sol ser la millor garantia de complir les metes establertes en l’equip de treball.
  • La protecció de dades i el dret a la privacitat, tant d’empleats com de clients, és invulnerable i tot en condicions de tele-treball.
  • Per als operadors, és indispensable establir hàbits que permetin diferenciar clarament les responsabilitats de la llar i les responsabilitats de l’oficina mentre treballen des de casa. ¿Tot un repte? Sí! Però és possible si es donen suport entre tots.

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content