El món digital avança a velocitats mai vistes, mai vistes perquè fa poc que l’era de les comunicacions va accelerar tot i pel que es veu segueix accelerant cada vegada més. Per aquest motiu les persones es veuen forçades a re-adaptar els seus coneixements i en això les lleis no ajuden. Tot és una mica confús …. Avui en dia el que dies abans era il·legal pot ser ara legal o viceversa.

¿Per que parlem d’això? ¿Com puc activar Windows 10 gratis?

Tecla WindowsMolta gent busca llicències barates de Windows 10 per als seus ordinadors nous i en ocasions les formes d’obtenir-les semblen ser legals i vàlides. No anem a perseguir la legalitat o il·legalitat de la venda d’aquestes llicències de Windows ni a qüestionar si són legals o no. Només vam publicar això perquè molta gent no disposa de tota la informació de les formes legals amb què es pot disposar d’un Windows 10 legal i activat sense gastar un sol euro.

Unint-te a el programa de Windows Insider

Una de les formes més senzilles és inscriure al programa de proves per descarregar actualitzacions en fase beta en l’equip. Per unir-se a el “Programa Windows Insider” i tenir Windows 10 activat totalment gratuït i legal pots seguir aquests passos:
Obre el panell de configuració pressionant la tecla de Windows + I Fes click en Actualització i seguretat. Després selecciona Programa Windows Insider al menú de l’esquerra, i finalment fes click a Començar per començar a obtenir compliaciones de Insider.

Una altra forma de disposar d’un Windows amb llicència legal és passant la llicència d’un PC a un altre.

Com ja sabem la llicència d’un Windows 7 és vàlida i legal per a un Windows 10 de la seva mateixa versió i plataforma, per exemple, la llicència d’un Windows 7 de 64bits Home és vàlida i legal per a un Windows 10 Home de 64bits però abans hem de desactivar la llicència de el pc antic. Així si per exemple tenim un equip vell que anem a rebutjar per funcionament insatisfactori amb Windows 7 o Windows 10 podem treure la llicència a aquest equip per instal·lar-la en el nostre nou PC

¿Com passar una llicència de Windows d’un PC a un altre?

Windows 10 Activat

Les llicències originals de Windows 10 no són barates i comprar una clau d’activació en llocs web de dubtosa reputació no és sempre una bona idea. Tampoc és bo ni legal utilitzar utilitats de crackeo que desactiven la protecció de Windows a canvi de deixar-nos algun (regal) en forma de malware o adware en el nostre equip.

Per això, si tens una llicència de Windows 10 la millor opció és transferir-la a un equip nou amb aquest mètode absolutament legal i vàlid.

Notes: Aquesta solució no és vàlida per llicències OEM (les que vénen pre-instal·lades), tampoc serveix per transformar una llicència Home a Professional o de Pro a Home

  1. Desactivar la llicència de l’pc vell: Cerca a Inici> Sistema de Windows l’aplicació “Símbol de Sistema” Un cop a consola de Windows utilitzar la comanda “slmgr.vbs / cpky” sense cometes i pressionar Enter (Retorn). Recorda que si fas això en un ordinador amb llicència OEM perdrà la llicència i aquesta no podrà ser utilitzada en el nou PC perquè les llicències OEM estan lligades a les característiques de l’pc en què es van instal·lar i no funcionen quan hi ha molts canvis en l’equip

Si tot ha anat bé, veuràs com és Windows de l’equip queda desactivada encara que es podrà seguir utilitzant el sistema operatiu Windows sol mostrar una finestra per informar-ne.

  1. En el nou PC amb un Windows amb d’una plataforma i versió compatible com hem esmentat abans. Obrim de nou el Símbol de sistema o executem CMD, Un cop a la consola i teclegem “slmgr.vbs / IPK ##### – ##### – ##### – ##### – ### ## “(sense cometes ni espais), on les # són els nombres de la llicència (clau). La clau es troba en un adhesiu adjuntada a la targeta de compra d’sistema Windows 7 o Windows 10. Si no la tenim hem de extreure-la de el pc vell abans d’eliminar-la amb un altre procediment que no explicarem ara.
    Windows 10 hauria de quedar activat. A vegades després d’això hem de tornar a escriure la clau a Configuració> Actualització i Seguretat> Activació i que feu clic a “Canviar clau de producte”

Si necessites ajuda amb aquest procés o amb altres configuracions, reparació del teu ordinador, o qualsevol aclariment o expansió d’aquesta informació no dubtis a contactar amb el formulari de contacte o trucant directament a l’677.25.70.46

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content