Informació del nou web www.olimpost.com

En aquests temps els serveis d’enviaments de productes i missatgeria estan en auge i moltes empreses postals i de missatgeria opten per millorar les funcionalitats dels seus llocs web. En aquest cas ens van encarregar construir un nou web per OLIMPOST amb l’objectiu de millorar la usabilitat i facilitar a l’usuari la contractació de serveis i la comunicació amb els departaments de logística i informació.

Disposaven d’una web informativa amb poc més que la informació dels serveis i les formes de contacte. Aprofitem el logo i els continguts però ampliem a l’màxim l’ample de la pantalla i vam crear formularis per a cada servei a més d’integrar un xat amb el qual els clients podran demanar informació, demanar serveis i fins i tot adjuntar arxius.

També se’ns va demanar un sistema de signatura digital per a les entregues i / o recepcions dels enviaments i una botiga de serveis únicament per a clients registrats; De manera que el que vam fer va ser muntar un e-commerce de productes virtuals per publicar els serveis i aconseguir un sistema de registre de clients efectiu i segur.

El domini

No vam voler destruir l’antiga web de Olimpost així que la vam muntar sobre un sub-domini i redirigim el domini principal a envios.olimpost.com

Aspecte de la web per OLIMPOST

Los colors

Aquesta empresa d’enviaments ja disposava d’un logotip en la seva antiga web de manera que a l’aprofitar el logo amb colors vermells i blaus vam decidir utilitzar aquests colors i els seus percentatges de tonalitats per donar-li color a la web

L’estructura

El web antiga disposava d’un menú superior i un sub-menú de serveis situat en algunes pàgines a la banda esquerra de l’contingut. Nosaltres vam decidir seguir utilitzant un menú superior i un menú lateral però en aquest cas el muntem al costat dret. Està comprovat que el costat dret és el primer que mirem quan vam obrir un llibre o una pàgina web, així que vam suposar que seria més fàcil per a l’usuari trobar el menú ubicat en aquest lloc.

També situem un altre menú al peu de pàgina amb enllaços menys importants com la declaració de privacitat, els termes i condicions de l’avís legal o el bloc

Estructura interna

L’estructura interna és simple, Domini / pàgina (o categoria) / sub-pàgina (o publicació / producte). Són enllaços amigables per a l’usuari i només es fan cerques amb cadenes especials de caràcters quan l’usuari busca contingut al bloc o en els productes.

Funcions extra

La signatura digital. El client ens va demanar una forma que el sistema registrés signatures digitals adjuntes a un formulari de lliurament o recepció. Vam muntar un formulari especial per recopilar el nom de el client, email, dni, data i signatura. La signatura es pot realitzar directament sobre un espai reservat en el formulari. Un cop enviat es guarda el formulari amb el nom de l’arxiu de la firma que pot ser consultada pels administradors en qualsevol moment.

Captures de pantalla

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content