Informació de www.nacintur.com

Recentment ens van sol·licitar el re-disseny de olimpost.com, el web d’una empresa d’enviaments i paqueteria exprés ubicada a Barcelona amb delegació a Badalona. La nova web de NACINTUR és una delegació de OLIMPOST i els clients als quals va destinada difereix en petits aspectes de la seu de l’empresa i amb nacintur.com volien oferir als usuaris específics certs serveis personalitzats i adaptats a les seves necessitats en aquests temps en els que les compres en línia estan en auge i més exigents que mai.

Ens basem en la web que ja disposaven ubicada a olimpost.com encara que vam crear un nou logo, els continguts i ampliem a l’màxim l’ample de la pantalla, aprofitem els formularis per a cada servei a més de xat amb el qual els clients podran demanar informació, demanar serveis i fins i tot adjuntar arxius.

En aquesta ocasió també se’ns va demanar un sistema de signatura digital per a les entregues i / o recepcions dels enviaments i una botiga de serveis únicament per a clients registrats; Novament ens vam decantar per un comerç electrònic de productes virtuals per publicar els serveis i aconseguir un sistema de registre de clients efectiu i segur.

El domini

La nova web de NACINTUR s’ha situat al domini www.nacintur.com

Aspecte de la web par NACINTUR

Los colors

El logo creat amb colors taronges i blau marcava una mica el ventall de colors que anàvem a utilitzar per a la web, amb algun altre color per a petites marques o per emfatitzar.

L’estructura

El web per NACINTUR no podia ser igual que la seva altra delegació (OLIMPOST) però havia de tenir certa similitud ja que representa una prima o una germana. Prescindim de menú al lateral dret i vam decidir ubicar-lo en la part superior de manera que quedés fix a la part superior a l’fer scroll cap a la part inferior de manera que els enllaços de menú estiguin a l’abast d’l’usuari en tot moment (a excepció de versió tablet i mòbil) Mostrem parts comunes en publicacions i botiga situades al costat dret de l’contingut i un menú superior amb un formulari de contacte i les preguntes freqüents.

També situem un altre menú al peu de pàgina amb enllaços menys importants com la declaració de privacitat, els termes i condicions de l’avís legal o el bloc

Estructura interna

L’estructura interna és simple, Domini / pàgina (o categoria) / sub-pàgina (o publicació / producte). Són enllaços amigables per a l’usuari i només es fan cerques amb cadenes especials de caràcters quan l’usuari busca contingut al bloc o en els productes.

Funcions extra

La signatura digital. El client ens va demanar una forma que el sistema registrés signatures digitals adjuntes a un formulari de lliurament o recepció que s’emmagatzemin de manera separada a el domini de la seva altra delegació. Vam muntar un formulari especial per recopilar el nom de el client, email, dni, data i signatura. La signatura es pot realitzar directament sobre un espai reservat en el formulari. Un cop enviat es guarda el formulari amb el nom de l’arxiu de la firma que pot ser consultada pels administradors en qualsevol moment.

Captures de pantalla

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content