No és la primera pàgina web que construïm orientada a el buidatge de pisos, mudança i sanejaments així que quan van demanar una web amb aquestes característiques vam tenir pocs dubtes a l’respecte. En primer lloc els colors … A el client li agradava el color verd per a la web, nosaltres suggerim utilitzar el blau també per emfatitzar.

 

Colors

La distribució de colors es va realitzar pensant en la naturalesa, cel blau (pel mar), i terra verda (per la vegetació), així que vam pensar a representar el cel blau amb una barra de menú superior que esdevé barra de color verd quan es realitza desplaçament cap avall. A l’menú situat a la part inferior també es va pintar amb el fons verd.

Els botons per defecte tenen el text blanc amb fons verd que es converteix en text verd i vora de color verd amb el fons blanc a l’lliscar el punter sobre ell.

 

Estructura

L’estructura interna és neta i optimitzada per al posicionament de forma orgànica amb url ‘s amigables. La distrubució visual es compon de 3 parts.

La primera part és la capçalera que conté un menú superior amb el telèfon de contacte, el correu electrònic i les poblacions de la zona de cobertura. Sota el menú superior es troba un altre menú (principal) alineat a la dreta amb el logo d’empresa a l’esquerra.

La segona part és el contingut que se situa just a sota de la capçalera i conté la informació específica de cada pàgina del lloc web.

La tercera se situa sota de l’contingut i tanca la pàgina amb el menú inferior (amb fons verd i lletres blanques) i el peu de pàgina, una barra amb fons gris que pot contenir informació de copyright amb lletres blanques semitransparents.

 

Aspecte

Podeu veure el disseny en temps real i navegar per la web accedint a la url https://vaciarpisosbcn.com

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content