Millorar posició en buscadors:

“SEO natural” + “alguns backlinks amb paraules clau enllaçades a la URL” = ¡¡¡Solución Definitiva!!!… La clau de l’èxit rau en no passar-se amb el linkbuilding

1. Millorar posició en buscadors amb SEO natural i Linkbuilding intern

Millorar posició en buscadors 1/3: Construcció d’enllaços interna

Això es fa per millorar el resultats de les pàgines d’un lloc web en els buscadors i consisteix en ajudar a les pàgines menys importants des de pàgines de qualitat creant links externs des nostree lloc a llocs de qualitat i fer una bona construcció d’enllaços; no és convenient enllaçar a un bloc que ni tan sols apareix a Google! Enganxar-te ara a Wikipedia que té un PR7, anem a per els més “pros” o populars. Per crear enllaços de qualitat tria bé el anchor-text (text de l’enllaç) que contingui paraules que tinguin relació amb el contingut que enllaces. No utilitzar el tòpic: “fes clic aquí”, aquestes paraules aporten més aviat poc al SEO del teu web ni al del bloc que enllaces.

Millorar posició en buscadors 2/3: Crear enllaços permanents amb paraules clau

Edita les URL del teu post o pàgina html tractant d’evitar les preposicions per exemple: de, per, per, l’, en … si el post es diu “Com crear un web per vendre online”, ja que WordPress permet editar l’enllaç permanent , no només treure les preposicions i articles (stopwords) va ajudar a millorar la posició en buscadors també afegir alguna paraula clau a la URL: “com-crear-web-vendre-online-botiga”. Veieu la diferència entre el títol i les paraules de la URL nova veritat? S’han tret els articles i s’ha afegit la paraula clau “botiga” que no quedava bé en el títol o no entrava ja que el màxim és de 70 caràcters encara que la URL tampoc és convenient que sigui molt llarga (max. 6 o 7 paraules separades per guions)

Millorar posició en buscadors 3/3: Contingut amb paraules clau

Ja sabem que el contingut és el rei, així que té cura de la qualitat i l’extensió del text.

 • Evita els blocs extensos de text que ningú vol llegir.
 • Estructura bé les entrades i fa servir negretes, i cursives per donar importància a les paraules clau.
 • No abusis de la negraita i la cursiva
 • Usa sinònims, per abastar més possibilitats a l’hora que et trobin.

2. Millorar posició en buscadors amb SEO natural i Linkbuilding intern

Millorar posició en buscadors 1/2: Linkbuilding extern

Aquí no cal abusar … aquesta tècnica és black hat SEO si es fa malament.

Consisteix en aprofitar algun esdeveniment d’un negoci o un web per crear petites campanyes de linkbuilding extern de forma forçada apuntant amb multitud de paraules clau (quanta mes diversitat de paraules clau per Backlink millor)

Una bona campanya de backlinks seria repartir 500 backlinks per setmana amb 30 títols amb paraules clau i un mínim de 5 o 6 url ‘s enllaçades des d’aquests títols.

Per exemple: si tenim una botiga de regals online on venem tota mena d’objectes i amb 7 pàgines a la seva web … es crearia una campanya amb 30 títols d’aquest estil:

 • Millorant posicions seoUna tienda de regalos online original www.tiendaregalos.com
 • En tiendaregalos.com tienen relojes estupendos clic aquí
 • Tienda online con juguetes y objetos originales
 • Tiendas de Regalos: www.tiendaregalos.com
 • www.tiendaregalos.com
 • Tienda de Regalos en Montgat con venta online
 • Juguetes para reyes y otras épocas del año
 • Establecimiento de regalos con comercio online
 • Local dedicado a la venta de regalos con bazar online
 • Click aquí www.tiendaregalos.com
 • Tienda online
 • ……..

Així fins a trenta títols diferents, alguns considerats dolents per al SEO perquè cal recordar que estem emulant enllaços que es construeixen de forma natural i no seria natural que un 70 o un 80% dels títuos (keywords) dels backlinks fossin iguals o que el 80% estiguin optimitzats per millorar la posició en buscadors … això no és natural i podrien desestimar aquests enllaços per considerar-SPAM una tècnica penalitzada pels algoritmes de Google que volen que el creixement dels llocs web sigui natural, és per això que cada vegada són més importants les xarxes socials en el posicionament web però això ho tocarem en un altre moment.

Després cal afegir un mínim de 4 o 5 url ‘sa les que seran redirigits els usuaris en prémer sobre els keyrords (títols) i començar la campanya o projecte

Hi ha molts llocs web de compra d’enllaços … recomanem 247backlinks.info perquè permet configurar un mínim de 500 backlinks i permet enviar repartits en els 7 dies de la setmana. D’aquesta manera obtenim una mitjana de 71 backlinks diaris amb títols molt diversos apuntant al lloc web i aportant popularitat (autoritat) i rellevància a les paraules clau que els enllacen.

 

Millorar posició en buscadors 2/2: Afegir backlinks en totes les xarxes socials

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content