Posar paraules clau al logo d’empresa també és una bona forma de millorar el posicionament 1 punt més

El logotip d’una empresa és l’element principal de la identitat visual i la senya d’identitat. Com es pot crear perquè sigui reconeixible i coherent amb la visió global de l’empresa?

Crear un logotip empresarial

El disseny d’una identitat corporativa ha de ser un procés ben pensat i coherent amb la visió global de l’empresa i les seves particularitats, i crear un logotip és el primer en què cal pensar. Aleshores, com dissenyar un logotip empresarial perquè sigui reconeixible i tingui una associació duradora amb l’empresa i els seus productes o serveis?

Quin estil de logotip empresarial triar?

El primer pas és determinar l’estil del logotip. Com tota la identitat corporativa, ha de reflectir la imatge general de l’empresa i del seu públic objectiu principal. Un logotip d’estil diferent atraurà els joves i un altre un públic de més edat.

Principals tipus de logotips

També relacionat amb lelecció de lestil hi ha el tipus de logotip. Entre els tipus més comuns es troben:

Emblema – es tracta d’un tipus de logotip corporatiu d’ús freqüent, que consta d’una capa gràfica i una capa de text (el nom de l’empresa),

Logotip – aquest tipus de logotip corporatiu es redueix únicament a la capa de text, és a dir, a les lletres amb la disposició i el tipus de lletra adequats,

Monograma – és una variació del logotip, que utilitza les inicials o l’acrònim de la marca,

Pictograma – és un logotip construït únicament a partir d’una simple icona gràfica, que no té text,

Marca abstracta – és un logotip basat en un patró geomètric simple,

Logotip compost – és qualsevol combinació dels tipus anteriors.

Esquema de color del logotip de lempresa

Si ja heu triat l’estil i el tipus de logotip que voleu utilitzar per a la identitat corporativa de la vostra empresa, podeu passar a l’elecció d’un esquema de color. El color del logotip és molt important, sobretot si es té en compte que els diferents colors poden expressar diferents emocions i evocar diferents associacions (per exemple, el taronja s’associa amb la vivacitat i l’entusiasme, i el verd amb la tranquil·litat i la confiança).

També convé recordar la regla que diu que no cal utilitzar més de 2-3 colors per mantenir la coherència del disseny.

Tipus de lletra al logotip

La tipografia de les lletres utilitzades en el disseny del logotip també és molt important. Igual que els colors, els diferents tipus de lletra comporten una certa càrrega emocional i poden afectar els sentiments del públic sobre la seva empresa. Per exemple, es crearà una impressió diferent utilitzant fonts amb gràcies, mentre que altres es crearan utilitzant fonts sense gràcies. Així que, al contrari del que sembla, cada detall compte!

Utilitzeu el generador de logotips AI

Si no voleu gastar diners en els serveis d’un dissenyador gràfic o un estudi gràfic, i no teniu habilitats amb programes especials com Photoshop, Adobe Illustrator, etc., una bona idea és fer un logotip amb AI al generador de logotips Turbologo. Aquesta eina us permetrà crear un logotip atractiu, creatiu i, el que és més important, únic per al vostre negoci. Dedicant només uns minuts podreu crear un signe gràfic memorable que identificarà la vostra empresa.

Conclusió

L´element bàsic de qualsevol identitat corporativa és el logotip de l´empresa. Un logotip ben dissenyat és sovint el veritable segell distintiu duna empresa, el que pot contribuir a la popularitat dels productes o serveis relacionats. És més, un logotip ben dissenyat es pot incorporar de manera molt senzilla i professional a les targetes de visita de l’empresa oa altres productes com les carpetes d’ofertes. Si no voleu destacar entre la competència, utilitzeu el generador de logotips AI i creeu el seu logotip exclusiu.

 

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Ves al contingut