Fi de l’2019 i inici d’un nou any

 

Aquest any 2019 a seguit una mica el camí de 2018, gairebé res ha canviat respecte a l’any anterior, els avenços tecnològics segueixen sortint però més a poc a poc.

Els nous mòbils plegables segueixen sense oferir el que l’usuari necessita d’ells i noves marques de mòbils guanyen renom mundial i les que es mantenen segueixen intentant ajustar a l’màxim les qualitats i els costos de fabricació dels seus nous terminals per maximitzar el benefici en detriment de els clients que encara que cada any s’ofereixin pantalles més i més resistents amb processadors més potents i ampliant la memòria dels terminals l’experiència continua sent pobre i el cost de manteniment i de compra dels terminals de gamma alta costen tant o més que un ordinador portàtil. Decebedor.

Seguim trobant en el mercat molts ordinadors que segueixen utilitzant discs durs mecànics i els utilitzen per configurar el sistema operatiu el que causa que un equip d’última generació com ara un i7 8400K tard gairebé 6 hores en acabar una actualització de sistema operatiu el que per nosaltres és inacceptable. els discos SSD hi senyors i ja és hora que deixin vendre discos mecànics com a únic emmagatzematge per a un ordinador amb Windows 10.

Esperem que l’any que ve tot vagi millor

US DESITJO UN BON ANY 2020

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Ves al contingut