Fi de l’2018 i inici d’un nou any

Aquest any 2018 a quedat marcat per infinitat de moments … els problemes polítics continuen, les noves tecnologies segueixen sortint i perfilant els seus defectes.

Nous mòbils plegables que ja no es ratllen amb tanta facilitat, portàtils amb bateries integrades que permeten desactivar perquè no es degradin i mòbils que gestionen millor l’energia permetent moltes més hores de durada són només unes quantes de les millores que hem pogut trobar aquest nou any.

Ja fa molt de temps que des d’aquí no recomanem muntar o comprar-se ordinadors amb discs durs mecànics, lamentablement els grans supermercats i botigues d’informàtica continuen oferint portàtils sense discos durs sòlids (SSD) o amb discos EMMC soldats a la placa i amb una mida ridícul. Esperem que l’any que ve s’hagin deixat de comercialitzar ordinadors de sobretaula i portàtils amb discos mecànics per configurar el sistema operatiu perquè francament, els discos SSD existeixen des de fa més de 30 anys i ara que estan a un preu tan baix no val la pena comprar HDD mecànics llevat de per a emmagatzematge de dades.

Esperem que l’any que ve tot vagi encara millor

US DESITJO UN BON ANY 2019

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content