Moltes empreses importants utilitzen WordPress com CMS per al seu lloc web

Potser ja sàpigues el que és un Framework o un CMS però per als que no ho sàpiguen i resumint diré que són aplicacions que en lloc d’executar en un ordinador o en un dispositiu mobil i són moltes les empreses que utilitzen WordPress per gestionar els seus llocs web . S’executen en un servidor … concretament on allotgem les pàgines web (en el nostre hosting).

Si bé és cert que podem allotjar la nostra web en el nostre propi ordinador de casa i que quan els usuaris accedeixin al web www.tusitio.com el CMS s’executa en un ordinador local (el teu) però l’usuari que accedeix a la web executa el CMS que es troba allotjat de forma remota (en el teu pc) però allotjar el CMS en un ordinador local pot comportar problemes, per a mi el principal problema és que si l’ordinador no funciona o està apagat … la web no va (allotjant la web en un hosting de pagament ens estalviem molts problemes per fallades elèctriques, actualitzacions, reinicis, etc. per tant un usuari que obre un web en realitat executa una aplicació allotjada de forma remota, tant si és en el nostre ordinador com si està en 1 1 hosting privat.

La definició de CMS en Wikipedia bastant més extensa i pots veure-fent clic aquíí.

¿No saps quin CMS utilitzar?

Per a mi un dels millors CMS és WordPress perquè és programari lliure GNU / GPL i amb PHP i CSS pot personalitzar al 100%, és el CMS més utilitzat al món amb un 20% de pàgines web que l’utilitzen i centenars de fòrums on trobar informació per treure-li el màxim partit a aquest fantàstic CMS; a més la construcció d’un lloc web amb WordPress és 4 vegades més ràpida que la construcció d’un lloc totalment des de 0 per una empresa de programació que pot costar milers d’euros.

Potser pensis que un framework o CMS de programari lliure aquesta bé, però tu vols que la teva web sigui única i potent, i no saps si l’Wordpress suportaria milions de visites i penses que és millor un CMS i disseny a mida.

 • Una empresa de programació podria crear un CMS i un disseny a mesura que podria costar milers d’euros i es podria construir en 30 dies.
 • Una web creada amb WordPress feta per un professional aquesta al voltant dels 500 euros i podria estar a punt en 6-7 dies … 15 dies en cas de necessitar molta personalització com formes de pagament amb passarel·les bancàries, construcció de fòrums o creació de un tema (disseny) privat i exclusiu … Però hi ha milers de temes (aspecte) per a WordPress creats per professionals per 30, 40, 60, 100 euros … preus molt inferiors a un disseny exclusiu per a un CMS privat amb l’avantatge que si volem canviar l’aspecte del lloc web només hem de comprar un altre tema i l’aspecte del lloc web pot canviar radicalment sense variar el seu contingut.

El CMS el la part del web que l’usuari no pot veure i el que s’encarrega de la part d’administració que guarda les dades al nostre servidor MySQL.

L’TEMA és la part del web que veu l’usuari i la podem canviar sense que variï el contingut ni l’aspecte de la secció d’administració.

Empreses que utilitzen WordPress amb milions de visites al mes

Pàgines que reben milers de visites cada dia sense problemes amb un disseny espectacular.

Que totes siguin famoses és dir molt, algunes són famoses, d’altres són d’actors, cantants, revistes … algunes són espectaculars.

LLISTAT

 • spotify.com. Doncs si amic, aquesta web està feta amb WordPress. El web del reproductor de música que aquesta revolucionant la indústria. Si bé no podem saber ni la versió que fa servir ni el tema, que imagino serà a mida, ja que aquesta bastant protegida. Amb una mitjana de visites de tretze milions al mes.
 • techcrunch.com. Bloc tecnològic que ofereix notícies i l’última informació. Rep 12 milions de visites al mes i té com 2 milions de seguidors a les xarxes socials.
 • blog.ebay.com. El Blog del portal de subhastes Ebay. No puc calcular quantes visites rep aquest subdomini, però tenint en compte que Ebay.com té tres-cents seixanta milions d’visites en els últims 30 dies, amb que el bloc ho vegi el 0.5% de visites tenim un milió vuit-centes mil visites. Ho repeteixo, és estimació. Per cert fa servir el tema Invisi.
 • blog.us.playstation.com. Una partideta? S’estima que dels quinze milions que visiten playstation.com aproximadament el 7% visita el Blog. Això són un milió de visites aproximadament mensuals.
 • www.themarthablog.com. Una partideta? S’estima que dels quinze milions que visiten playstation.com aproximadament el 7% visita el Blog. Això són un milió de visites aproximadament mensuals….
 • www.nytco.com. La Web de la companyia The New York Time. Amb unes visites estimades de quatre-centes cinquanta mil al mes.
 • www.justinbiebermusic.com. La revolució de les adolescents té aquí el seu buit. Amb una Web basada en WordPress i un tema modificat basat en Twenty Twelve rep 225.000 visites mensuals. Hi ha molt fan.
 • sweden.se. Lloc Oficial de Suècia. Per a la seva web corporativa que rep 450.000 visites al mes fan servir WordPress amb un tema a mida.
 • ZDNet. Lloc web de notícies, al principi tecnològiques i ara també d’altres temes. Té gairebé nou milions de visites mensuals.
  Si bé jo no he pogut confirmar que faci servir WordPress, figura en els exemples de WordPress.org
 • sylvesterstallone.com. Un altre famós que s’apunta al carro de WordPress, encara que sigui amb unes res humils setanta-dos mil visites mensuals.
 • janefonda.com. Ja que estem amb famosos, us porto la web WordPress de la persona que va posar de moda el fitness. La seva mitjana de visites és de quaranta mil, i és que ja som una mica fluixets.
 • Bata.com. Empresa familiar fabricants de sabates i accessoris. Venen en uns 70 països i tenen 270.000 visites al mes.
 • Olympic.ca. Comitè olímpic de Canadà. Va tenir cent cinquanta mil visites.
  metro.co.uk. Metro és el tercer diari més llegit al Regne Unit. Amb un ascens en visites espectacular va tenir el desembre del 2013 nou milions de visites.
 • bbcamerica.com. La BBC americana.Sitio Web amb un milió dues-centes mil visites al mes. Com a curiositat fa servir un framework gratuït anomenat Thematic, i un child theme fet a mida.
 • Variety. Reconeguda web de notícies d’entreteniment i negocis. Ha tingut un creixement notable en els últims mesos arribant a tenir cinc milions de visites al desembre.
 • briansmith.com. Guanyador d’un premi Pulitzer en fotografia, usa el seu lloc WordPress com portfoli de les seves imatges. Rep trenta mil visites mensuals, que no és molt, però fa un ús excel·lent de WordPress.
 • Harvard Gazette. Notícies des de la Universitat de Harvard. Usen WordPress amb un disseny a mida, però no tinc dades de visites.
 • WordPress.org. Per descomptat aquest web usa el seu CMS. i va rebre la quantitat de …. S’espera que millor ho poso en nombre: 123.000.000 de visites al desembre del 2013.
 • TheRollingStones. Tenia d’acabar el recopilatori amb aquesta web. Són genials al fet que si? Doncs la seva web que commemora els 50 anys en actiu va rebre els últims trenta dies centes cinquanta mil visites.

Enllaços i estadístiques de visites extrets de hormigasenlanube.com

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content