Construcció i Disseny d’Altrades.es

Altrades.es és la pàgina web construïda i dissenyada per a un negoci local; Una botiga d’Aliments Tradicionals Proviciales ubicada a Mollet del Vallès. La construcció i el deseño de altrades.es es va crear en mode de catàleg de productes on els usuaris / consumidors poguessin trobar els articles que Altrades ofereix des de qualsevol lloc, encara que no es realitzen enviaments a domicili (de moment).

Estructura d’Altrades.es

L’estructura interna pel que fa a les URL ‘s és totalment neta i amigable per a l’usuari però el més rellevant és l’administració interna ja que els productes poden ser gestionats mitjançant un estoc que es pot administrar de forma senzilla a la secció estocs a més d’oferir imatges d’alta qualitat als usuaris i permetre la interacció d’aquests per deixar comentaris i valoracions dels productes.

Colors d’Altrades.es

Els colors de altrades.es van ser mig imposats per la lògica, ja que el logotip ja estava creat i era blanc, vermell (fosc) i negre. Així que només quedava un color per triar per ser fidels a la filosofia dels 4 colors bàsics. Al final vam triar el color blau i molt esporàdicament el groc, únicament per a destacar un nombre de productes dins d’una categoria o similars.

Extres

El lloc web no té molts extres, bàsicament és una botiga en mode catàleg amb control d’estoc, informació, fotos dels productes, formulari de contacte i bloc.

Disseny d’Altrades.es

Al principi la web es va construir amb un aspecte molt bàsic, destinat només a la introducció de dades, però al mateix temps que s’emplenava la base i es publicaven els productes Google els anava indexant, per començar l’aventura a la xarxa al més aviat possible amb una bona estratègia de SEO intern (on-page).

Una bona base per tenir un bon desenvolupament en el futur és clau.

Un cop introduïdes una gran part dels productes es va invertir una mica més de temps en modernitzar l’aspecte i les funcionalitats del lloc web.

Captures del disseny de Altrades.es

Captura de pantalla del diseño del catálogo de productos

Captura de pantalla del catálogo de productos

Captura de pantalla del diseño de la página de quienes somos

Página Acerca de …

Captura de pantalla del diseño de la página de contacto

Página de contacto

Captura de pantalla del diseño del pié de la página de inicio

Pié de página del Home

 

 

Visita la seva pàgina per veure el disseny i … ¿per què no? ¡Els seus productes!

http://www.altrades.es

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content