Disseny del web vallesmespubli.es per Carlos Ruiz Zaragoza

La construcció del web vallesmespubli.es és un projecte de dos joves emprenedors dedicats al màrqueting i les xarxes socials que van sol·licitar un web empresarial amb bloc i amb funcions de registre per subscripció de pagament.

L’objectiu

És molt important conèixer el motiu o objectiu que es pretén aconseguir amb la construcció del lloc web abans de començar amb la construcció d’un nou lloc web.

En aquest cas vallesmespubli.es volia una web on els clients (anunciants) puguin subscriure directament des del web, realitzar el pagament amb targeta, paypal o transferència així que vam optar per un estil corporatiu però al mateix temps amb un directori d’entrades categoritzades per publicar els anuncis dels clients (que és un dels serveis que s’ofereixen)

L’administració

A la secció d’administració se li han afegit diverses funcions especials per poder fer el seguiment de les ordres de subscripció i els terminis de venciment de cada usuari.

Els idiomes

El web està en 2 idiomes pel que fa al contingut però els avís de finalització de subscripció s’envien únicament en un llenguatge.

L’estructura

L’estructura interna és senzilla i amigable, component les URL ‘s de forma ordenada.

  • Ex. D’una pàgina: domini / pàgina
  • Ex. D’una categoria: domini / category / nom-de-la-categoria
  • Ex d’una entrada categoritzada: domini / nom-de-la-categoria / nom-de-la-entrada

El disseny

El disseny va ser maquetat pel client a poc a poc durant la construcció del web obtenint uns resultats molt atractius i moderns amb una velocitat de càrrega molt bona des d’Europa amb el servidor allotjat a Suïssa.

Aspecte final del disseny del web vallesmespubli.es

Ja no es pot veure el disseny complet de l’Agència de Publicitat a Xarxes Socials VMP entrant a la seva web perquè el negoci va canviar d’enfocament i aquest domini es va abandonar.

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content