L’empresa RCM Auditors ens va demanar un re-disseny de la seva web per millorar l’aspecte i les funcionalitats.

El web estava situada en el domini rcm-auditores.com i ens van encarregar re-dissenyar-amb colors vermellosos, amb formulari de contacte al lateral esquerre i amb aspecte més modern i atractiu.

Aspecte de la web antiga

Un canvi radical

Se’ns va demanar un canvi radical, modern, colors vius, estructura neta i totes les funcions necessàries per a que el web fos segura, fiable i ben posicionada.

Evidentment la posició no es guanya d’un dia per l’altre però els fonaments són molt importants. El web està construïda sobre el CMS més famós de món en l’actualitat, el que més funcionalitats ofereix. Lamentablement el hosting en el qual s’allotjava era Ionos (1and1) i amb la tarifa de 6 € anuals no ens permetien utilitzar connectors avançats de còpies de seguretat, tallafocs ni aplicacions de SEO. Ens recomanaven pujar a l’hosting superior perquè els problemes cessessin. A la fin el client va acceptar canviar de hosting únicament el domini que anàvem a utilitzar per a la nova web a one.com que no imposa límits més enllà de l’espai d’emmagatzematge i memòria RAM

Heu-nos treballat molt amb one.com i treballem en webs que tenen instal·lats més de 50 connectors. L’excusa de Ionos per al mal funcionament del web (de vegades ens llançava una pàgina genèrica estàtica de Ionos) és que hi havia massa connectors, només teníem 9 però aquests ja els semblaven molts.

Disseny

El disseny i els colors van ser triats pel client i nosaltres respectem la mesura del possible les peticions de client (en aquest cas RCM Auditors) sempre que les sol·licituds no fossin contraproduents per al posicionament (SEO)

Domini

El domini de la web antiga era rcm-auditores.com i per a la nova web es va usar un domini que fins al moment no s’havia utilitzat rcmauditores.com (sense guió entre rcm i auditors)

Aspecte de la nova web

Podeu veure el disseny accedint directament a la nova web https://rcmauditores.com

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Ves al contingut