La crisi sanitària derivada de la propagació de la COVID-19 ha posat de manifest que encara estem lluny d’haver aconseguit una completa transformació digital: de fet, molts negocis han hagut de seguir tancats tot i que ja s’havia aixecat les restriccions de mobilitat precisament per això: no estaven preparades perquè el seu negoci seguís de forma digital exclusivament. Així, això ha vingut a demostrar que la connexió i la presència a internet no és només una qüestió d’estar a l’última sinó de l’única manera d’assegurar-se que el negoci prosperi. No obstant això, perquè aquesta transformació digital realment prosperi, és imprescindible saber triar les tarifes més adequades.

¿Com triar les millors tarifes d’internet per a empreses?

Per poder comptar amb la millor connexió amb la qual poder desenvolupar la teva feina de la millor manera possible has d’utilitzar una comparativa de tarifes d’internet per a empreses; així, podràs descobrir quines són les ofertes d’internet que millor s’adapten al teu cas particular. I és que, a la fi i al el cap, els teus productes o serveis necessiten ser més competitius i no hi ha millor manera de fer-ho que si el cost de la connexió és més econòmic i amb la mateixes – o més – característiques.

Per descomptat, no només és important fixar-se en el preu sinó igualment conèixer com millorar la velocitat d’internet en el cas que aquesta fos lenta. I és que, per augmentar la velocitat d’internet, cal saber escollir quina és la tarifa més convenient; és a dir, si vols augmentar la velocitat d’internet amb Movistar, per exemple, o amb qualsevol comercialitzadora, has de saber què és imprescindible que optis per la tarifa de fibra òptica de la màxima velocitat en lloc d’una d’ADSL, ja que aquesta tecnologia no és tan veloç.

¿Com millorar la presència d’una empresa a internet?

No hi ha dubte que la millor carta de presentació per a una empresa és tenir una web ben dissenyada que ha de tenir la següents característiques:

  • S’adapta a tot tipus de dispositius; és a dir, té bona web responsive.

  • Té molt bé implementat el SEO on-page perquè pugui ser ràpidament recuperada pels cercadors.

  • Té, al menys, una secció de contacte amb diverses vies de comunicació i una altra una mostra dels productes i serveis de la companyia.

D’altra banda, pot ser de gran ajuda, sobretot per a grans empreses, tenir comptes en les principals xarxes socials amb la qual poder captar nous clients. Actualment és Instagram la xarxa social que està més de moda i en la que val la pena invertir una bona campanya. A més, és molt fàcil d’utilitzar ia més pot permetre’t resoldre dubtes que puguin tenir els teus clients mitjançant missatge privat. Actualment és en les storires d’Instagram on millor s’aplica una campanya d’Instagram però no és l’única estratègia possible.

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content