Publicació d’exemple per a contingut original, intel·ligible i útil

¿Treure el singlot? amb un ensurt … amb aigua … res de tot això.

Quan era petit el meu pare em va ensenyar un mètode per treure el singlot que algú li va explicar i que li va funcionar … El curiós és que jo li he aplicat sobre la meva totes i cadascuna de les vegades que he tingut singlot i també sobre tot el món que en la meva vida ha tingut singlot davant meu. Sempre a funcionat.

És un mètode tan simple que sembla mentida que els metges no el facin servir com a primera opció i dic més … m’estranya que no s’ensenyi a les escoles.

No cal pegar-se ensurts, ni beure aigua sense prendre aire, ni fer postures incòmodes. Ni tan sols cal menjar o beure res en absolut.

No sóc metge i aquest no és el millor lloc on publicar-però a falta d’informació d’aquest valor al web intentaré explicar-ho el millor possible.

El Mètode

Treure el singlot pressionant el trapeziEs tracta de pessigar amb els dits el tendó que va del coll a l’espatlla (trapezi dret)

durant 30-50 segons, però cal pessigar el tendó prou fort perquè faci mal sense passar-se. L’ideal és anar exercint pressió fins que faci mal una miqueta i mantenir la pressió durant uns segons … Normalment entre 30 i 50 segons és més que suficient.

No exactament el motiu pel qual aquest mètode funciona, tinc les meves teories però com ja vaig dir abans … no sóc metge del cos humà sinó de màquines, però he de dir que tots els meus coneguts que han patit singlot davant meu utilitzen aquest mètode des que l’hi vaig mostrar i els funciona a tots.

Nota:

M’agradaria saber les opinions i observacions dels lectors d’aquest document, així que us convido a deixar respostes, sobretot si ho heu provat o teniu dubtes sobre el procediment.

No és el mateix explicar-ho en persona sobre el seu propi cos que sobre paper (document)

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content