Problema amb correus d’adreces desconegudes – spam o phishing –

EL PROBLEMA

El problema és amb els correus de info@infoaxe.net. Funciona de la següent manera: t’arriba un correu d’algú conegut, amb un text semblant al següent:

“¡Haz clic aquí para descubrir las páginas web favoritas de correo_amigo@gmail.com!

 

correo_amigo@gmail.com quiere seguirte
Me gustaría añadirte como amigo

Aceptar Rechazar
Seguir a correo_amigo@gmail.com@gmail.com te ayuda a descubrir buenas páginas web que ella recomienda

El missatge apareix amb l’adreça del teu amic, però la direcció real de resposta és info@infoaxe.net

Si contestes acceptar, farà servir la llibreta d’adreces per enviar aquest tipus de correu a tots els teus contactes.

No és un problema de l’ordinador, ja que l’he revisat i està net, això es diu Phishing… consultar a la Wikipedia fent clic aquí (Phishing)

LA SOLUCIÓ

Marcar info@infoaxe.net com a correu electrònic no desitjat… i en el futur comprovin sempre el nom de qui envia el missatge i provin d’introduir l’adreça que reben al navegador sense XXX @ és a dir si rebem un correu de soporte@facebook.com vam provar d’entrar a la pàgina facebook.com llevant la part de “suport @”; en aquest cas vam rebre un correu de info@infoaxe.net i intentem accedir a infoaxe.net i la pàgina “no existeix”… ¿Què fem per no rebre aquests correus? (que són com trucades de publicitat) determinem els correus de info@infoaxe.net com spam en el nostre gestor de correu electrònic.

Si necessiten ajuda amb aquest problema o algun similar contactin amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte