¿Que són els backlinks? ¿Com crear-los? ¿en què poden beneficiar?

Backlinks són vincles que condueixen al seu lloc web des d’altres llocs web. Són com cartes de recomanació per a la seva web. Ja que aquest factor és crucial per SEO, hauria d’implementar una estratègia per millorar la quantitat i la qualitat d’aquests enllaços.

El nombre de backlinks (enllaços externs), determina la quantitat de pàgines que apunten al teu lloc, tant pàgines html com php; té molta importància per al posicionament en els cercadors i en definitiva indica l’important que és un web, defineix la seva autoritat. Com més enllaços entrants (backlinks externs) tingui una pàgina web, millor posicionada estarà, però cal tenir en compte que si els algoritmes de google (bots i spiders) detecten que els backlinks no són naturals (que no els han creats els usuaris de manualment) podria no comptar-los i no aportaran res al lloc web així que cal tenir en compte que no podem crear tots els backlinks amb el mateix anchor-text (text àncora o keyword que ens enllaça) i evidentment tampoc és natural que tots els backlinks apuntin a la mateixa uRL o pàgina dins d’una web.

En una altra publicació es parla de com crear backlinks naturals en xarxes socials i un altre de com crear backlinks camuflats durant un esdeveniment

Poden crear backlinks gratuïts ingressant el teu URL en aquest enllaç: http://www.createbacklinks.org/createbacklinks.phpBacklinks Foto

¿Que és fer un ping i perquè es fa servir?

Un Ping ve a ser com una verificació de l’existència d’una Url i s’utilitza per dir-li al cercador que aquesta direcció existeix i forçar-lo a que la indexi … pot ser bo si la Url és nova però nosaltres preferim deixar que siguin els spiders (bots) els que trobin i indexin les noves pàgines creades o nous backlinks creats.

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content