No és necessari tenir por a utilitzar pop-ups emergent

Google va anunciar que penalitzarà als Popup (pantalles emergents) i molts administradors web estan preocupats, per la por de ser sancionats per Google i a perdre posicionament orgànic.

Intentaré explicar de manera concisa l’experiència realitzada amb els meus dominis de proves que han estat penalitzats i els que no.

Segurament molts administradors han realitzat les seves pròpies proves des que Google anuncis aquest tipus de penalitzacions, però per als que no ho han fet i vulguin fiar-se de la meva intentaré que aquesta por es redueixi.

Crec sincerament que quan coneixem a fons una mica deixem de tenir-li por perquè sabem el que podem esperar d’això

Els pop-up es poden seguir utilitzant si complim unes senzilles i simples normes mínimes. Les principals són què dit Popup no ocupi la pantalla sencera i molt menys la pantalla sencer en dispositius mòbils. S’accepten perfectament els de subscripcions, formularis, registre d’usuaris i tot allò que no sigui publicitat intrusiva o molesta.

Normes mínimes:

  • Que no ocupi la pantalla completa en cap tipus de dispositiu si és publicitat (Max 40-50% de pantalla)
  • Que pugui eliminar fàcilment

Normes mínimes dels pop ups aprovats

No es permeten:

  • Popups amb publicitat intrusiva

Llavors és perfectament possible fer un Popup de publicitat sempre que no ocupi la pantalla completa ni en dispositius mòbils ni en equips de sobretaula i es poden fer tranquil·lament Popups a pantalla completa sempre que siguin missatges per a menors de 18 anys, formularis de registre, subscripcions i tasques similars. Mai publicitat a pantalla completa perquè Google no indexaría més enllà del Popup i perdríem el SEO de la pàgina o pàgines afectades per aquesta finestra emergent.

Imatges de metricspot

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Ves al contingut