No és necessari tenir por a utilitzar pop-ups emergent

Google va anunciar que penalitzarà als Popup (pantalles emergents) i molts administradors web estan preocupats, per la por de ser sancionats per Google i a perdre posicionament orgànic.

Intentaré explicar de manera concisa l’experiència realitzada amb els meus dominis de proves que han estat penalitzats i els que no.

Segurament molts administradors han realitzat les seves pròpies proves des que Google anuncis aquest tipus de penalitzacions, però per als que no ho han fet i vulguin fiar-se de la meva intentaré que aquesta por es redueixi.

Crec sincerament que quan coneixem a fons una mica deixem de tenir-li por perquè sabem el que podem esperar d’això

Els pop-up es poden seguir utilitzant si complim unes senzilles i simples normes mínimes. Les principals són què dit Popup no ocupi la pantalla sencera i molt menys la pantalla sencer en dispositius mòbils. S’accepten perfectament els de subscripcions, formularis, registre d’usuaris i tot allò que no sigui publicitat intrusiva o molesta.

Normes mínimes:

  • Que no ocupi la pantalla completa en cap tipus de dispositiu si és publicitat (Max 40-50% de pantalla)
  • Que pugui eliminar fàcilment

Normes mínimes dels pop ups aprovats

No es permeten:

  • Popups amb publicitat intrusiva

Normes mínimes dels elements emergents penalitzats

Llavors és perfectament possible fer un Popup de publicitat sempre que no ocupi la pantalla completa ni en dispositius mòbils ni en equips de sobretaula i es poden fer tranquil·lament Popups a pantalla completa sempre que siguin missatges per a menors de 18 anys, formularis de registre, subscripcions i tasques similars. Mai publicitat a pantalla completa perquè Google no indexaría més enllà del Popup i perdríem el SEO de la pàgina o pàgines afectades per aquesta finestra emergent.

Imatges de metricspot

Publicaciones relacionadas anterior y posterior