Analitza el teu lloc web i comprova si ha estat infectat o hakeado

Primer analitza la teva web amb Sucuri Sitecheck

Sucuri Sitecheck és una aplicació que analitza llocs web a la recerca de vulnerabilitats i infeccions i s’ofereix de forma gratuïta. Amb ella es pot analitzar un lloc web i identificar si ha estat hakeado, infectat o està en alguna llista negra de Google.

Si es detecta una amenaça o una infecció amb malware al web analitzada ens ajuda a trobar on hi ha les infeccions més d’altres característiques com arxius sospitosos o modificats (no originals).

Nota: Aquest lloc web realitza un cau de 24h i en cas de mostrar alguna infecció hauríem forçar l’escaneig després de reparar o eliminar els arxius infectats per comprovar si es va solucionar el problema; Per repetir el test buidant la memòria cau haurem de buscar al final del resultat de l’anàlisi una opció que posa: “This site was just scanned a few minutes ago. Force a Re-scan to clear the memòria cau.” VEURE IMATGE

Analitza el teu lloc i comprova vulnerabilitats a la teva web com malware i altres amenaces

Fent clic a “Force a Re-scan” marcat amb un cercle vermell re-analitzarà la web de nou i en el cas que el problema estigui solucionat oferirà nous resultats informant-nos si encara hi ha alguna infecció o vulnerabilitats de risc elevat.

Sense Limitacions

  • Cal buidar la memòria cau si el web ja ha estat analitzada i volem re-analitzar novament abans que hagin transcorregut 24 hores.
  • Podem analitzar tots els llocs web que necessitem i les vegades que sigui necessari.

Plans de pagament

Securi SiteCheck disposa de plans de pagament per oferir-te un Firewall a canvi d’un pagament mensual i és una opció per millorar la seguretat del lloc però hi ha altres opcions com ara instal·lar un programa en php per bloquejar la majoria de les amenaces.

Si la web està creada amb CMS és relativament senzill afegir una nova eina al nostre lloc web o sistema de gestió de continguts web; per exemple WordPress permet instal·lar plugins per afegir noves funcionalitats a un lloc web, si aquest és el vostre cas podeu instal·lar un plugin que hem instal·lat en moltes webs anomenat “All in One WP Security and Firewall” (que podeu descarregar directament des d’aquí) ia més de ser totalment gratuït ofereix un Firewall per programari que executa el nostre propi servidor estalviant-nos alguns euros cada mes sense renunciar a la seguretat d’un talla-focs.

No cal dir que si una web està infectada per malware o hakeada pot tenir molts problemes en el posicionament web (SEO) arribant al punt de desaparèixer totalment dels resultats dels cercadors si no es corregeixen a temps, el que converteix la seguretat web en un punt importantíssim per mantenir el posicionament web que tant ens ha costat guanyar o per aconseguir les posicions a les que pretenem arribar.

El més importantsecuri site check

  1. Analitza el teu lloc web i comprova si hi ha infeccions amb Securi SiteCheck
  2. Pren mesures per millorar la seguretat de la teva web instal·lant un tallafocs a la teva web o contractant un servei de tercers.
  3. Si hi ha infeccions o vulnerabilitats cal resoldre-ho aviat possible.

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content