Crea la teva pròpia galeria sense coneixements de programació

Una galeria a Internet ofereix una infinitat d’aplicacions. Una galeria en línia no només pot complementar els arxius d’imatge que tingui en el seu disc dur o les impressions de fotografies tradicionals. En posar les seves fotografies digitals en una galeria amb One.com, les imatges es protegeixen automàticament gràcies a les mesures de seguretat i els procediments de còpia de seguretat que abasten totes les dades d’allotjament de fotografies en els centres de dades de One.com.

Comparteixi les seves fotografies amb la web

La galeria li ofereix l’oportunitat de compartir fotografies. Convidi a la seva família i amics a que vegin les fotografies dels seus àlbums. Carregueu fotografies des del seu ordinador en els àlbums de fotografies en línia i comparteixi-les amb els seus millors amics, o potser amb el món sencer. La galeria d’One.com inclou una línia de funcions de fàcil utilització que possibilita la personalització d’un nivell de privacitat per a les imatges. Podeu ajustar el nivell per a cada fotografia de la galeria i decidir qui podrà veure-la.

Organització senzilla de fotografies

Resulta senzill organitzar les fotografies en diferents àlbums de fotografies i donar-los un nom; per exemple, “Noces” o “Vacances d’estiu de 2011” per tenir una visió general de les fotografies. A l’categoritzar les fotografies, resulta senzill buscar una fotografia específica a la galeria sempre que es necessita.

Àlbums d’imatges incrustades de la galeria

Una manera eficaç de compartir les seves imatges en altres llocs web i blocs és incrustar. Per facilitar l’intercanvi de fotografies en línia, cada àlbum de la galeria té un denominat codi incrustat que es pot inserir en un bloc o lloc web creat amb Web Editor de One.com. La galeria genera el codi incrustat automàticament i, a l’inserir-lo en una pàgina web, apareix el contingut d’un àlbum de fotografies com un passi de diapositives.

Skip to content