Actualització del Lloc Web de OPRA International

OPRA International, experts en importació de productes xinesos, es van enfrontar a l’obsolescència del seu lloc web a causa d’una actualització forçada de l’allotjament a PHP 8.0. El lloc web no era estable amb la nova versió de PHP, i s’havia perdut l’accés a causa de la pèrdua de la taula d’usuaris.

L’Encàrrec

Se’ns va encarregar la tasca d’actualitzar el lloc web, però vam considerar que seria més eficient crear un nou lloc des de zero. Això no només garantiria la compatibilitat amb PHP 8.0, sinó que també permetria incorporar millores en seguretat, rendiment i usabilitat.

Disseny i Colors

El client volia que l’estil general del lloc no canviés, així que vam realitzar canvis mínims per donar-li un toc modern i una millora visual. Vam mantenir els colors, logotips i la majoria de les imatges originals.

Estructura Interna

Per garantir una estructura interna clara, vam simplificar la navegació. El lloc web no tenia moltes pàgines per indexar, i els quatre idiomes en els quals estava disponible es distingien mitjançant una variable a la URL. Vam decidir crear enllaços nous i nets que descriguessin el contingut a través de la URL. Per exemple, la pàgina d’inici en castellà es va convertir en /inicio, mentre que la versió en anglès s’accedia mitjançant /home, i així successivament. Això va facilitar la identificació de l’idioma a través de URL clares.

Optimització SEO

Atès que el lloc web mancava d’optimització SEO, vam implementar una sèrie de millores per al posicionament en cercadors. Això va incloure etiquetar imatges amb títols i descripcions alternatives, automatitzar la generació de títols i descripcions, i afegir una anàlisi en temps real de la llegibilitat del contingut i els objectius de paraules clau. També vam sol·licitar informació addicional al client per afegir contingut explicatiu a les pàgines i entrades, la qual cosa va contribuir a millorar la visibilitat en els motors de cerca. Com pot haver-se notat si se li ha llegit el bloc SEO de SIAICA a Google i altres motors de cerca valoren el contingut únic que proporciona informació valuosa al lector, i això és precisament el que hem ofert.

Les Traduccions

Cada pàgina es va traduir manualment, ja que cadascuna tenia la seva pròpia URL. Al lloc web, hi ha dos tipus de contingut: l’informatiu, que es troba a la pàgina principal, la pàgina d’aterratge (que no apareix al menú), la pàgina de contacte i la secció del bloc, així com les entrades.

L’altre contingut no es indexa i requereix una clau d’accés per accedir-hi. Aquestes pàgines no necessiten optimització SEO, ja que els motors de cerca no poden veure el seu contingut i, per tant, no es indexen. Tanmateix, és essencial traduir-les manualment per evitar errors que poden sorgir si s’utilitzen traductors automàtics.

És important destacar que, atès que el lloc web està disponible en quatre idiomes i consta de quatre pàgines, sense incloure l’avís legal o la política de privadesa (que no es indexen), a més de dues o tres entrades al bloc, hi ha un total aproximadament de 24-28 entrades amb SEO optimitzat. Això augmenta significativament les possibilitats que es mostrin als resultats dels motors de cerca, com Google, en comparació amb sis o set pàgines amb traduccions automàtiques que no es indexen.

Captures de Pantalla del Lloc Web OPRA International

Es pot veure el disseny i provar la usabilitat i el rendiment directament al lloc web d’OPRA International.

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content