Guia d’optimització de pàgines web

Descarregar Document

Veure Guia Online dels consells i directrius de Google

TAMANY: 9.20Mb (Document by Google)

Encara que poden proporcionar serveis molt valuosos als clients, alguns SEO amb falta d’ètica han perjudicat el sector amb estratègies agressives i intents de manipular els resultats dels motors de cerca de manera il·lícita. Les pràctiques que infringeixen les directrius de Google i poden afectar negativament la presència del seu lloc a Google o fins i tot provocar que l’eliminin de l’índex i els resultats de cerques.

Vegem alguns aspectes que has de tenir en compte:

Un tipus de pràctica fraudulenta habitual és la creació de dominis “ombra” que redirigeixen usuaris a un lloc mitjançant redireccionaments enganyosos. Sovint, aquesta classe de dominis són propietat del SEO que al·lega estar treballant en benefici del client. No obstant això, si la relació es deteriora, el SEO podria apuntar el domini a un lloc diferent, o fins i tot al domini de la competència. En aquest cas, el client haurà pagat per desenvolupar un lloc de la competència propietat exclusiva del SEO.

Una altra pràctica il·lícita és la col·locació de pàgines “porta” plenes de paraules clau en algun lloc del lloc web del client. El SEO promet que aquest procés farà que la pàgina sigui més rellevant per a un major nombre de consultes. Això és completament fals, ja que les pàgines individuals rarament són rellevants per a una àmplia gamma de paraules clau. No obstant això, encara més maliciós és que aquestes pàgines porta sovint contenen enllaços ocults que apunten també a altres clients del SEO. Aquest tipus de pàgines redueix la popularitat de l’enllaç d’un lloc i el redirigeix ​​al SEO i als seus altres clients, entre els quals poden incloure llocs amb contingut desagradable o il·legal.

Si creus que has estat víctima de les pràctiques fraudulentes d’un SEO, és possible que vulguis informar-ne.

Als Estats Units, la Federal Trade Commission (FTC, Comissió federal de comerç) s’encarrega de gestionar denúncies per pràctiques comercials enganyoses o deslleials. Per presentar una reclamació, visita: http://www.ftc.gov i fes clic a “File a Complaint Online” (Presentar una denúncia en línia), truca al 1-877-FTC-HELP o escriu a la següent adreça postal:

Federal Trade Commission
CRC-240
Washington, D.C. 20580

Si el teu reclamació és contra una empresa d’un país diferent dels Estats Units, presenta-la en http://www.econsumer.gov

INFORMACIÓ DE https://support.google.com/webmasters/answer/35291?hl=es

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Ves al contingut