Aquesta és una pregunta que molts es fan abans de muntar un web … Quin hosting trio per al meu projecte online? La resposta és molt variable depenent de les necessitats, alguns Webmasters prefereixen el més barat, altres però busquen el millor, però el millor per a un projecte pot no ser-ho per a un altre.

Cada web és un món i encara que aquí vaig a parlar de diversos hostings principalment només recomanaré 2 d’ells.

Hi ha diversos hostings que tenen fama de ser els millors a Espanya

  • Un d’ells és NOMINALIA que ofereix els seus serveis des de 1997 amb seu a Barcelona (Espanya)
  • ARSYS per la seva banda ofereix els seus serveis des de 1996 amb seu a Logronyo (Espanya)

No parlarem d’aquests dos grans hostings perquè s’han analitzat en profunditat en molts altres llocs web i perquè el seu principal problema és el preu elevat dels seus serveis. Aquí intentarem oferir altres opcions tan bones com aquestes però amb un preus més ajustat a el preu de mercat actual.

Un d’ells es ONE.COM (no confondre amb ONE & ONE Ionos) que hem estat utilitzant des de 2013 amb resultats molt bons. L’altre es BanaHost que també està donant molt bons resultats en llocs web que hem muntat per als nostres clients.

banahosting

BanaHosting es una empresa ubicada a Nova York el 2007 però disposa de servidors als Estats Units i Europa de manera que ser una empresa d’Estats Units no va a afectar la velocitat de càrrega del nostre país. El principal avantatge d’aquest hosting és que en la seva versió professional que costa uns 7 dòlars a el mes disposem d’espai d’emmagatzematge il·limitat, CPU DE 5.8GHz, 6Gb de memòria i no hi ha límit de tràfic mensual.

Aquest hosting permet l’allotjament de botigues online més específiques com blocs eròtics, portals de vídeos porno o sex shops, això és ideal ja que la majoria de hostings no accepten aquest tipus de llocs web espinosos

Nota important: El pla bàsic de de 4.95 $ no disposa de servidor a Europa pel que si la teva web està destinada a usuaris a Espanya o Europa s’hauria triar el “Pla Professional”

Comparativa arsys vs nominalia vs banahosting

Comparativa entre ARSYS, NOMINALIA Y BANAHOSTING clic aquí

Elegir one

ONE.COM es una empresa que va començar la seva marxa en el anys 2002 i la seu en l’actualitat es troba també a Estats Units però és una companyia Danesa amb servidors a Dinamarca (EUROPA). Ofereix menys memòria que BanaHosting i l’emmagatzematge en disc és limitat pel que en 2021 amb el seu augment de preu ha retrocedit respecte als seus competidors.

Aquest hosting a 2013 oferia un domini a l’escollir amb l’única limitació de 25Gb d’espai en disc amb i 512Mb de memòria, tot sense cost durant el primer any. Després del primer any el cost era de 1.99 € a l’més. En l’actualitat han eliminat aquesta opció i el seu preu s’ha triplicat de manera que ha caigut de la llista de hostings econòmics de qualitat que fins al 2020 havia mantingut.

En la comparativa el pla bàsic d’one.com no pot competir amb el pla professional de BanaHosting de manera que aquest últim resulta guanyador en recursos per a botigues en línia. L’avantatge d’one.com és que el primer any ofereixen un descompte superior a l’60% de manera que podria ser una millor opció per a negocis que comencen amb una inversió molt petita. Es pot contractar el “pla entusiasta” de 155 € per només 59 € i el “pla principiant” de € 8,99 € + iva tan sols per 2.99 € + iva = 3.6 € a el mes, aproximadament 43 euros a l’any. Passat el primer any es comença a tarifar el preu normal.

Conclusió: PLA PRINCIPIANTS DE ONE de 4,99€/mes+iva = 6€ < PLA PROFESSIONAL DE BANAHOSTING de 6.96$/mes = 5,78€. Això vol dir que el “pla principiant” de one és més car i ofereix molts menys recursos que el hosting professional de BanaHosting

Qué hosting elegir One o BanaHosting

Comparativa entre BANAHOSTING Y ONE.COM clic aquí


Per contractar un allotjament a one feu clic aquí

Per contractar un allotjament millor y més económic a banahosting feu clic aquí

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content