Perdre posicions per no crear contingut sovint és imperdonable

Després d’haver aconseguit posicionar un lloc web, creant enllaços, compartint en xarxes socials, tenint cura de la sintaxi i l’estructura de programació … ¿no seria una putada que pel fet de no publicar nou contingut es perdés el posicionament que tant ha costat obtenir? Això està passant en l’actualitat en tots els llocs web publicats a Internet sota el motor de cerca de Google i alguns altres.

És molt important crear nou contingut sovint ja sigui al blog, afegint nous productes, amb nous serveis, esdeveniments púbics, etc … És tan important que el fet de no publicar nou contingut durant uns mesos ens pot fer perdre moltíssimes posicions en els resultats de Google.

Jo mateix he patit aquest fenomen recentment i he calculat que es comença a recuperar posicions aproximadament un mes després de publicar una nova entrada. He de dir que el web de proves va trigar més de 3 mesos en començar a perdre posicions després de deixar de publicar de manera assídua, així que a partir d’ara recomano publicar un cop al mes com a mínim perquè Google no pensi que el lloc web està abandonat .

Hi ha moltes publicacions a la xarxa que expliquen com crear contingut de qualitat per a la nostra web sense perdre molt de temps  en les que podeu recolzar-vos si us resulta complicat trobar idees per millorar el contingut de la web.

Heu de saber que val qualsevol contingut relacionat amb la vostra web però ha de tenir un mínim de paraules (300-400) perquè es consideri un nou contingut en lloc d’una actualització. Podeu afegir una notícia d’un nou servei, un nou producte, una opinió, consells, esdeveniments, projectes, qualsevol cosa que pugui trobar Google ajudarà per poc que sigui al fet que la web no perdi posicions de forma tan agressiva.

Si, ja se que molts de vosaltres teniu web informatives en què és molt difícil trobar contingut relacionat del qual escriure, però tota web per petita que sigui pot tenir un bloc i en aquest bloc es pot escriure cada setmana. Molts us preguntareu … ¿i que escric? No puc pensar per vosaltres però si puc donar un parell d’exemples de webs informatives en què es pot crear un bloc i tenir sempre alguna cosa per escriure.

creación-de-contenidoPer exemple, si tenim una empresa de compravenda de cotxes podem publicar al bloc formes de conservar els pneumàtics o la pintura perquè el vehicle es pugui vendre a un millor preu o fins i tot ensenyar a canviar els frens d’un cotxe, o el filtre de l’aire, etc …

Si per altra banda tenim per exemple una empresa de restauració de mobles al blog es pot publicar cada setmana un dels treballs realitzats amb fotos de l’abans i el després … Com veieu … es pot escriure nou contingut en qualsevol tipus de web només cal trobar un tema relacionat i tenir 30 o 40 minuts cada setmana per escriure-ho.

També és molt important no copiar contingut d’altres pàgines. Això no vol dir que no demaneu buscar informació a Internet, però sobretot escriure amb les vostres paraules i si pot ser estenent el contingut una mica més per aportar alguna cosa més.

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Ves al contingut