Emprenedoria: Les millors aplicacions mòbils per al teu negoci

El camí de l’emprenedoria no sempre és fàcil. Gestionar tots els processos empresarials de forma manual és força tediós, ja que requereix molt esforç mental i físic diari. Afortunadament, després de l’evolució del telèfon intel·ligent, han anat sorgint aplicacions basades en la productivitat i l’optimització de processos per a aquest sector. Encara que aquestes aplicacions no garanteixen l’èxit del teu negoci, sí que faciliten les coses organitzant i agilitzant el procés.

neil-soni-6wdRuK7bVTE-unsplashAvui dia, les persones depenen principalment dels telèfons intel·ligents per a les seves activitats diàries. Per tant, les aplicacions mòbils shan convertit en la principal font dingressos per a la indústria del comerç electrònic.

Gairebé el 80% dels propietaris de negocis creuen que l’ús d’aplicacions mòbils els estalvia molt de temps als seus negocis per tornar-se més competitius i enfocar-se a augmentar els ingressos. Recorda que necessitaràs una tarifa de dades il·limitats per poder utilitzar-les des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Vols implementar-les al teu projecte? Anem allà!

Apps imprescindibles per emprendre 2022

Evernote

Es tracta duna aplicació multiplataforma que sintegra amb gairebé totes les aplicacions populars per emmagatzemar una varietat de fitxers. Pots desar les teves llistes de tasques, cites, articles per a futurs enllaços a altres seccions web amb marques de temps. De fet, et permet desar una pàgina web completa amb tot el contingut. El núvol proporciona suport de dades i sincronitza les dades entre dispositius perquè puguis deixar alguna cosa sense acabar en un dispositiu i reprendre’l en un altre.

Canva

Aquesta aplicació en línia és molt útil i et salva de problemes pel que fa a dissenys. Troba plantilles gratuïtes per a presentacions, fulletons, cartells, publicacions a xarxes socials i molt més. És una de les aplicacions més intuïtives per a emprenedors. Si ets nou en el disseny, pots utilitzar Canva per convertir les teves idees en alguna cosa gràfica. A la versió gratuïta trobaràs diverses plantilles per generar contingut per a xarxes socials.

Wrike

És una aplicació de gestió de projectes col·laboratius. Pots crear tasques i assignar-les als teus empleats juntament amb els terminis estimats. Permet fer fotos, carregar-les a través del teu telèfon intel·ligent i admet múltiples operacions en temps real.

Trello

Una altra de les aplicacions més populars és aquest programari de gestió de tasques i gestió de projectes que compta amb una interfície web i una versió per a iOS i Android. Et tornes més organitzat i productiu. Podeu crear una pantalla i utilitzar tantes columnes com calgui. També permet establir terminis específics, afegir tasques a altres i actualitzar cada tasca d’un nivell a un altre a mesura que avança el projecte.

Humin

Amb aquesta aplicació pots administrar millor els contactes del teu telèfon com mai abans. L’aplicació fusiona els contactes de Facebook, LinkedIn, el calendari i els correus electrònics desats al mòbil. L’app també proporciona un arbre de contactes sobre com connectar-se, així com una possible propera reunió basada en els plans de viatge dels involucrats.

Asana

És una aplicació mòbil que les startups porten temps utilitzant com a eina per gestionar tasques i projectes. Permet als equips compartir, planificar, organitzar i seguir el progrés de les tasques en què treballa cada membre. Té un paquet bàsic gratuït per a usuaris individuals i equips que comencen a administrar un projecte.

Moveo Expense Manager

Pots administrar les teves finances amb una sola aplicació. Et facilita configurar, establir pressupostos, pagar totes les factures i fer un seguiment de l’estat del teu compte. A més, ofereix programar transaccions i marcar una transacció repetida per estalviar temps. També podeu configurar recordatoris de pagament. El que és més important, és una plataforma segura en què confiar per a la valuosa informació del vostre compte.

walling-h91bpI4c8I0-unsplashAnfix

Amb Anfix, la comptabilitat i la gestió de comptes es poden tornar més sostenibles. Tot passa automàticament. Alhora, tens totes les teves factures i documents en un sol lloc sense haver d’ingressar manualment cada vegada que vulguis fer-la servir, cosa que porta molt de temps.

MetricStream

Si sou una empresa de TI, aquesta és l’aplicació definitiva per a tu. Proporciona identificació, anàlisi i gestió integral de riscos per a tot el cicle de vida del desenvolupament de programari. La base de dades de gestió de riscos conté una biblioteca central de documents per a la identificació de riscos, avaluació d’impacte i mètodes estàndard per a la mitigació de riscos, emmagatzematge d’actius, informes de puntuació de riscos, mapes de calor i molts altres factors de seguiment dels mateixos. El model basat en el núvol proporciona un suport constant.

Aquestes són algunes de les apps més populars i utilitzades entre els emprenedors. Cada vegada hi ha més aplicacions a les botigues mòbils. Si ets un apassionat de l’emprenedoria, hi ha multitud de documentals a les plataformes de pagament on et pots inspirar. Quina és la que més t’agrada?

Publicaciones relacionadas anterior y posterior

Skip to content